Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Apollo_21 #42612 üzenetére
Neki is Athlon van így nem írtam oda. Utána néztem a neten, sokan írják hogy ezzel a procival nem megy az UCC. Most hogy így benne vagyok a témában megpróbáltam tovább vinni az OC-t. 240-as alap órajellel használom, így 15-ös szorzóval eddig jól ment 3,75V-on. Most próbáltam 15,5-re emelni a szorzót, 4V-on stabilnak tűnik negyed óra P95 után, mentem tovább. 4,25V, 16-os szorzó, fél óra után újraindult a gép. A hőmérséklet nem ment 50°C fölé mert jó hűtésem van és ez van neki beállítva, szerintetek megpróbálhatom 1,45V-on hátha bírja ?
Vagy ez már nem ajánlott?
Esetleg ha feljebb tekerném a ventit és 50 helyett 45°C körül tartanám, akkor stabilabb lenne a 4,25V is? -
viraghattila
újonc
válasz
Apollo_21 #42612 üzenetére
Sziasztok, szép estét kívánok!
Szeretném megkérdezni, hogy az e4500-as procimon fel lehet e húzni valamennyire az órajelet, anélkül hogy elszállna az egész. Nem mai proci, úgy tudom szorzózár mentes is.
Fogja szerintetek bírni, illetve a hűtés elég lesz-e, valamint hogyan kell ezt beállítani a biosban?/everest azt írja max 11 szorzó lehet benne)
CPU típusa: Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200)
Alaplap neve: Intel Coconut Creek D945GCCR
a hűtőt nem tudom pontosan milyen fajta, valószínű gyári lehet
(kb kétezer valahány fordulat a vége)köszönöm szépen a segítséget:viraghattila
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest