- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
G4bi89 #41817 üzenetére
Megtaláltam asszem ez volt az én régi beállításom a procival s lappal [link]
De egyébként szerintem itt z első hsz-ben minden benne van [link]
A cpu _z meg azért ír kevesebbet mert elég rendesen droppol a lap nem bírja a beállítot feszt hozni, van némi feszültség esés , terhelés alatt még nagyob a fesz ingadozás.
(#41814) Nirvanus
Ha nincs tuning és lap támogatja a procit akkor mindenképp rakhatsz bele, de nem vagyok benne biztos , hogy a lapod támogatja a xeon procit, a lapon a vrm-et ne félsd ha nincs tuning és szelőzés is van simán bírnia kell. -
NFree
addikt
válasz
G4bi89 #41817 üzenetére
Lehet egy pár dolgot ki kellene kapcsolni de már nem emlékszem miket.
Nos a ramod 800as lehet kevés neki az 1,8v annak sem ártana több ha nem tudod visszaosztani hogy nagyjából 800Mhz en ketyegjen.
ezenkívül emelhetsz kicsit a cpu vcore voltage-on max 1.4v
333As fsb felett adhatsz kicsit a fsb termination voltage-nak max az is 1.4v de ne ennyi legyen az első érték kisseb lptékben állísd ugyan így a cpu feszt is.
a ramnak tolhatsz 2v ot is szerintem annyi a gyári fesz amin megy s elvileg olyan 880-900mhz ig szokták is bírni a tempót, ha nem akkor az időzítéseket be kellene állítani cl 5 re azaz 5-5-5-15 re kézzel manuálisan. akkor talán megy majd feljebb is ha nem lehet jobban visszaosztani a ramot.
Ha jol emlékszem olyan 370 fsb-ig bírják ezek a procik ebben a lapban, ha hazamegyek ránézek , mert volt pont ilyen konfigom nekem is .
S talán van még pár képem.
tesztelj intel burn tesztel , a lehetőleg adható max memóriát állísd be rajta , ha a hőfokok , nem haladják meg a 80c-t és stabil a gép akkor maradhat a beállítás. 80 fölé ne engedd a procit .ami annyit jelent ha netán stabil , hogy visszáb veszed a tempót + a feszt is kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest