- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Egér probléma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
G4bi89 #41817 üzenetére
Megtaláltam asszem ez volt az én régi beállításom a procival s lappal [link]
De egyébként szerintem itt z első hsz-ben minden benne van [link]
A cpu _z meg azért ír kevesebbet mert elég rendesen droppol a lap nem bírja a beállítot feszt hozni, van némi feszültség esés , terhelés alatt még nagyob a fesz ingadozás.
(#41814) Nirvanus
Ha nincs tuning és lap támogatja a procit akkor mindenképp rakhatsz bele, de nem vagyok benne biztos , hogy a lapod támogatja a xeon procit, a lapon a vrm-et ne félsd ha nincs tuning és szelőzés is van simán bírnia kell. -
NFree
addikt
válasz
G4bi89 #41817 üzenetére
Lehet egy pár dolgot ki kellene kapcsolni de már nem emlékszem miket.
Nos a ramod 800as lehet kevés neki az 1,8v annak sem ártana több ha nem tudod visszaosztani hogy nagyjából 800Mhz en ketyegjen.
ezenkívül emelhetsz kicsit a cpu vcore voltage-on max 1.4v
333As fsb felett adhatsz kicsit a fsb termination voltage-nak max az is 1.4v de ne ennyi legyen az első érték kisseb lptékben állísd ugyan így a cpu feszt is.
a ramnak tolhatsz 2v ot is szerintem annyi a gyári fesz amin megy s elvileg olyan 880-900mhz ig szokták is bírni a tempót, ha nem akkor az időzítéseket be kellene állítani cl 5 re azaz 5-5-5-15 re kézzel manuálisan. akkor talán megy majd feljebb is ha nem lehet jobban visszaosztani a ramot.
Ha jol emlékszem olyan 370 fsb-ig bírják ezek a procik ebben a lapban, ha hazamegyek ránézek , mert volt pont ilyen konfigom nekem is .
S talán van még pár képem.
tesztelj intel burn tesztel , a lehetőleg adható max memóriát állísd be rajta , ha a hőfokok , nem haladják meg a 80c-t és stabil a gép akkor maradhat a beállítás. 80 fölé ne engedd a procit .ami annyit jelent ha netán stabil , hogy visszáb veszed a tempót + a feszt is kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egér probléma
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest