Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupii
tag
Azt hiszem, nem csippan. gondolom ez a legrosszabb eset...
Tehát így, hogy nem csippan, akkor gondolom a POST sem fut le, és nagyobb baj lehet. Ezt viszont nem tudom pontosan, hogy csippan-e vagy sem, mert a tápot azóta eladtam, de csak azért, mert így is úgy is aktuális volt egy másik, de ma beszerzek egy tápot hozzá. Ha esetleg csippan, akkor mit lehet kezdeni vele? és mit lehet kihozni belőle, ha nem csippan? 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó i7 7700
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Tehát így, hogy nem csippan, akkor gondolom a POST sem fut le, és nagyobb baj lehet. Ezt viszont nem tudom pontosan, hogy csippan-e vagy sem, mert a tápot azóta eladtam, de csak azért, mert így is úgy is aktuális volt egy másik, de ma beszerzek egy tápot hozzá. Ha esetleg csippan, akkor mit lehet kezdeni vele? és mit lehet kihozni belőle, ha nem csippan?