- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
04ahgy #32772 üzenetére
Egyébként ugye már így kezdtem el bűvölni a rendszert, ahogy leírtad, csak nem tudom, hogyan tovább... szóval írtad, hogy ha stabil, akkor kell majd a cpu-t kitesztelni stb. Sajna még ott tartok, hogy nem stabil.
- legfrissebb bios
- load default
- xmp 1-es profil, 1866-ra, 7-8-7-20 időzítést állít be magának fix 1.65V ram feszen, minden más auto. Be sem indult...
- aztán minden ugyanez, csak a ram időzítéseket auto-ra állítottam, hogy könnyebb legyen - így indult, de pár perc prime és halál...
Tovább..? -
sestertius
őstag
válasz
04ahgy #32772 üzenetére
Ezen én is meglepődtem, ugyanis az xmp kiválasztásával azt követően a profile 2 fül mellett a 2000 MHz 8-8-8-24-et mutatja, azonban a ram frekvenciánál 1866-on áll. Ezután vettem vissza a ram fesz-t fix 1.5-re és állítottam vissza 9-9-9-24-re az időzítést.
Na most a helyzet az, hogy vagy kétszer kellett újra indítani, és azóta teker gond nélkül. Prime is fut már vagy 15 perce, a game sem fagyott ki, és a cpu-z szerint 1866-on van a ram.Eddig - most fagyott meg...
Na akkor kezdem újra, ahogy írtad....
Ja, az 1.65 most akkor sok vagy nem sok? Kell mellé emelni valamit még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest