Hirdetés
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
válasz
04ahgy
üzenetére
Így már érthető a dolog.
Én arra tippeltem hogy ahogy le van tiltva a dolog úgy hibás is és ezért viselkedik így.
Viszont így normális (már ha ez normális).3200Mhz-et Asrock A770DE+ lappal kihoztam belőle, viszont a AOD790GX/128M lapban már instabil ezen az órajelen. (bios cserén /1.90-ről lefelé/ gondolkodtam még, mert a 770-es lap is az 1.60-os bios-val volt tuningosabb /1,70-vel az sem bírta/)
Azt hiszem marad nálam a stabil 3Ghz és butított ram órajel. (úgy fest nem sokáig tartom már meg... váltás előtt vagyok - csak ugye eladok mindent, aztán majd egyszer lesz gépem
)Köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)