Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz KMT #3166 üzenetére

Nem néztem meg, hogy milyen cuccod van :P Hol írtam ilyet?

"Azért nem mindegy, hogy egy 60, vagy egy 100 W-os TDP-jű proci fogyasztását másfélszerezed meg." - ezzel abszolút 1etértek :R Én esetemben 65W-osnál nagyobb proci szóba se jön 1ébként. A 45nm-rel kapcsoltban is igazad van, de azt tegyük hozzá, hogy annyira nem is lehet feszelni mint a 65 és 90 naosakat, mert meg is sül elég hamar.
    "Kézzel" én a GB progijával /igaz ehhez GB lap kell:) /, az ET-vel is gyorsan megoldok mindent, gyakorlatilag olyan, mintha BIOS-ban mókolnék, de ritkán használom.
    A csak ram húzás kifejezetten igp-s lapoknál jön jól, mert ugye saját ramja nincs szegénynek, ezért abból dolgozik ami a rendszernek van. Az pedig alkalmazás függő, hogy éppen a magasabb cpu órajel tesz neki jót, vagy a ram, esetleg mind2.
    Én c'n'q-t, EIST-et és társait nem szeretem, aki szereti használja.

"A fogyasztást még azzal is csökkentem, hogy 2D-ben visszaveszem a videokártya órajeleit (700/700 helyett 150/250-en simán megy), valamint ha nem megy a gép, kikapcsolom az elosztót, tehát stand-by fogyasztás garantáltan 0." Ezt nem minden vga-nál lehet eljátszani, ATI egyes típusaiban gyárilag benne van, hogy 2D-ben visszaveszi az órajeleket és a feszültséget, ez tetszik is, nem olyan mint procinál, hogy gyakorlatilag fel/le kapcsolgat, ha egy kicsit több kraft kell. Gépet soha nem nullázom le, max ha hosszabb ideig nem használom, erre is megvan az okom.
    Kinek a pap, kinek a papné :R

Új hozzászólás Aktív témák