Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• balazs0102

senior tag

válasz darál0w #22763 üzenetére

természetesen a szorzót levettem :) Máshogy nem kivitelezhető :)

De szerintem amúgy valami memóriabeállítási gondom lesz. Most minden alapon van.
    Ramok 8as szorzóval 1660-on 9-9-9-27-es időzítéssel alap 1,6 V-on
    NB 2000-en 10es szorzóval
    "FBS" 200-on.
    csak a cpu van húzva 3,3-ről 3,8-ra. +0,05V- al.
    Tegnap játékot lazán bírta, teszet nem futtattam, mert nincs türelmem hozzá..nekem a játék a teszt.

Namost viszont amikor írtam ,hogy 300-ra vettem az FSB-t procit, NB-nél a szorzót visszaállítottam szinte gyárira -proc 3,2ről 3,3GHZ, NB 2,0 GHz->2,1GHz, a HT szintén megegyezett az NB-vel.
    A ramokat pedig 5,5-ös szorzóval visszavettem 1599MHz-ra akkor a windows bejelentkezése után 1-2 percen belül kék halált kaptam,majd újraindult. (Win7) Ekkor természetesen minden alapfeszen ment. A memória időzítését ugyanúgy 9-9-9-27-re állítottam ahogy azt 1600-on kell.
    Mi lehet a gond ekkor? Ha visszavett szorzóval DE FSB növeléssel érem el ugyanazt a frekvenciát attól még nem kéne meghalnia nem? Vagy mosmá teljesen hülye vok hozzá?

Természetesen hőfokokat ellenőrizve csinálom mindezt. De alaplap 35C közelében, proci pedig igy 3,8-on se megy 55 fölé. memet nemtom mérni, de hűtőbordás...talán nem sül meg...főleg h alapon van járatva.

Új hozzászólás Aktív témák