Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs0102
senior tag
válasz
darál0w #22763 üzenetére
természetesen a szorzót levettem
Máshogy nem kivitelezhető
De szerintem amúgy valami memóriabeállítási gondom lesz. Most minden alapon van.
Ramok 8as szorzóval 1660-on 9-9-9-27-es időzítéssel alap 1,6 V-on
NB 2000-en 10es szorzóval
"FBS" 200-on.
csak a cpu van húzva 3,3-ről 3,8-ra. +0,05V- al.
Tegnap játékot lazán bírta, teszet nem futtattam, mert nincs türelmem hozzá..nekem a játék a teszt.Namost viszont amikor írtam ,hogy 300-ra vettem az FSB-t procit, NB-nél a szorzót visszaállítottam szinte gyárira -proc 3,2ről 3,3GHZ, NB 2,0 GHz->2,1GHz, a HT szintén megegyezett az NB-vel.
A ramokat pedig 5,5-ös szorzóval visszavettem 1599MHz-ra akkor a windows bejelentkezése után 1-2 percen belül kék halált kaptam,majd újraindult. (Win7) Ekkor természetesen minden alapfeszen ment. A memória időzítését ugyanúgy 9-9-9-27-re állítottam ahogy azt 1600-on kell.
Mi lehet a gond ekkor? Ha visszavett szorzóval DE FSB növeléssel érem el ugyanazt a frekvenciát attól még nem kéne meghalnia nem? Vagy mosmá teljesen hülye vok hozzá?Természetesen hőfokokat ellenőrizve csinálom mindezt. De alaplap 35C közelében, proci pedig igy 3,8-on se megy 55 fölé. memet nemtom mérni, de hűtőbordás...talán nem sül meg...főleg h alapon van járatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Dell notebook topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest