- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amazon Fire TV stick/box
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
cvn69
tag
válasz
darál0w #17110 üzenetére
Köszi a választ!
Ha szerinted, bírnia kéne a gyári hűtővel, akkor esetleg erre tudnál tippet adni:
"Egy EP35C-DS3R lappal lenne problémám. Egészen pontosan az, hogy mikor egy kissé megemelem processzor frekijét a FSB-sel, egyből elkezdi főzni a procit. Vagyis nagyon gyorsan elkezd melegedni, pillanatok alatt eléri a 70-72 °C-t, és mivel 70°C-ra állítottam a riasztást el is kezd sipítozni.
Az érdekesség, hogy hiába indítom újra a gépet és állítom vissza a frekit, ugyanúgy melegszik. Hiába állítom le a gépet percekre, mikor újra elindítom, megintcsak melegszik. Az egyetlen megoldás, ami eddig segített, hogy a @bios-szal frissítem a BIOS-t. Akár régebbit, újabbat vagy ugyanazt rakom fel, mindig abbahagyja a procifőzést.
Lenne valami ötlet erre a hibára, esetleg, tipp, hogy mi okozhatja?"Beraktam az alaplap topikjába, de konkrét ötlet nem jöt rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest