Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Objektívek topikja
- Nikon DSLR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe_g
tag
válasz
adam320
üzenetére
4 Ghz!
Az bőven jó! Sőt! A lényeg hogy,azt mondták hogy még a procim nem is gázos, csak a RAM! Az gyér! Amúgy ez a Colin Dirt -nél bukott ki! Szaggat! Pedig most toltam bele a gépbe egy ATI R4670-est! Tehát nekem ilyen jellegű a problémám. Nem akarom a maxot kihúzni a gépből, csak annyit hogy gördöljön pár alap game.
Tehát: A procit tudom állítani. De memók időzítését? Oké hogy lefele, de hogy? HASRAÜTÖK, aztán majd valami lesz? Pl: mindegyik értéken egyet le? Vagy külön-külön?
Pár progit már betápoltam(pl:everest cpu-z...) Bocsi de ezeket az időzítéseket nem vágom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az bőven jó! Sőt! A lényeg hogy,azt mondták hogy még a procim nem is gázos, csak a RAM! Az gyér! Amúgy ez a Colin Dirt -nél bukott ki! Szaggat! Pedig most toltam bele a gépbe egy ATI R4670-est! Tehát nekem ilyen jellegű a problémám. Nem akarom a maxot kihúzni a gépből, csak annyit hogy gördöljön pár alap game.