- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sittes79
addikt
-
Bocy67
csendes tag
válasz
darál0w #23606 üzenetére
Bocsi hogy csak most válaszolok
Azért nem akarom az energia takarékos űzem módot mert fizikai fájdalmat érzek minden álltalam nem kért segitségért amit a gyártók nyujtanak.Még rövidebben ha energiát akarok megtakaritani simán kikapcsolom a gépet viszont amikor be van kapcsolva akkor csinája azt amit tud .
Akkor a válaszod 1 részére volna még egy kérdésem milyen alaplapot tudnál ajánlani a meglévő P5LD2-x/1333 helyett amely ha egymód van rá tuningbarát , 775 tokozású procikat fogad be és nincs integrált videó kártya rajta ( szintén fájdalmat érzek ha van ) és nem utolsó sorban még beszerezhető mert ugye valjuk be nemnagyon elterjedtek már ezek az alaplapok.
Köszi előre is. -
ЯΞD
senior tag
válasz
darál0w #23650 üzenetére
1,2V-on. miben nyilvánul meg ha kell neki még majd? fagyni fog? csípogni? nem bootol?
ezekkel a beállításokkal maradt meg:
cpu clock ratio 9
cpu host clock control enabled
cpu host freq 400
pci express freq 100
system memory multiplier 2D
dram timing 5-5-5-18.
cpu vcore teszt után stabil:1.31875
cpu termination 1.2V
MCH core 1.2V
dram voltage 1.8
-
boxos23
aktív tag
válasz
darál0w #23636 üzenetére
Ugyanezek maradnak benne csak a 3gb mellé lesz még egy meg vettem mind a 4-re egy hűtőbordát de ha a bordák olyan sokat számitanak akkor várjuk meg .Szerinted a procobol menyit lehet kihozni?Meg nem értem miért tudom hogy nem egy minőségi táp mi vele pontosan a baj?Meg nem egy túl durva tuningra gondoltam csak jó lenne kb 3ghz-re felvinni a procit na persze ha lehet meg a ramokat is kicsit.
-
Beretvás
veterán
válasz
darál0w #23615 üzenetére
Hát az a szitu hogy ha nem osztom vissza a ramokat akkor nem birok fsb-t emelni mert nem birják a ramok, ha meg visszaosztom akkor meg 1:1 ben megy az fsb meg a ram..tehát hogyan kellene megcsinálni hogy a ram kb 400 on menjen de az fsb-t felbirjam huzni 14x250 körülire.
-
iceman1988
tag
válasz
darál0w #23588 üzenetére
igen igen. még el kellene olvasnom párszor hogy rendesen tudjam értelmezni majd a dolgokat. az a helyzet hogy ez nekem egy kicsit új még
. úgy értem hogy maga ez az amd tuning új nekem. itt egy kicsit több mindent kell beállítani. vagyis ugyanazokat a dolgokat mint úgy általában csak egy kicsit másképpen.
addig is köszi a segítséget. -
csabika0001
senior tag
válasz
darál0w #23555 üzenetére
Nah csak beindult az a 3,8Ghz 1,2V NB fesszel is ugyanaz a végeredmény.
Procinak viszont 1,35V kell ehez a frekvenciához amit én sokallok bár nem írtátok meg hogy mennyi az a feszültség amivel még hosszútávon használható.
Jah egy kérdés eddig tökéletesen mennt a prime 95 most ha beindítom egy idő után kifagy de csak az a program. -
csabika0001
senior tag
válasz
darál0w #23553 üzenetére
Sajnos nem bootol be teljesen windows logó után kékhalál.
Gondolom több fesz kell a procinak hosszútávra meddig mehetek el ?"load line calibrationt lődd ki." ilyen nekem nincsen esetleg más néven nem találom meg ?
FSB term 1.25V ilyen sincsen nekem ha visszább görgetsz meglátod milyen beállítási lehetőségem van.
Később még jövök és állítgatunk. -
csabika0001
senior tag
-
-
csabika0001
senior tag
válasz
darál0w #23544 üzenetére
Nincs szükség 400Fsb feletti bus ra 9x400 3600Mhz volt de a procinak tudok adni max 10.5 szorzót is.
Ramok úgy 870 -880 al bootolnak és kb 850 en stabilak ha kell de nem igazán akarom tuningolni hosszútávan használtam már 830Mhz en .
Próbaképpen néztem 400Mhz fsb fölött mi a helyzet és olyan 1.148V os NB fesszel 430Mhz fsb is megvolt ezzel a procival ,szerintem többet mehet akár de az már kicsit sok lessz. -
balazs0102
senior tag
válasz
darál0w #23510 üzenetére
1. Miben lesz más az AM3-tól az AM3+? Új architektúrára épülő AMD procokat is viszi majd?
2. Leeht h én hazsnálok rössz tömörítőt (winrar 3.93) de kicosmagolásnál nem igazán erőlteti meg a procit. Tömörítésnél nem kéne kicsit jobban dolgoznia? Mérő szerint a 4. mag valami 26% körül mozgott a többi meg pihizett.
-
-
Dave946
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konteó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest