- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
noksk
csendes tag
Hát akkor álljon itt ez az eset örök tanulságul...
Azért megpróbálom visszavinni, vhogy csináljanak vele valamit... Media Markt-os (sulinetes), de az ott vásárolt cuccokat ált szakszervizbe szokták küldeni. Gondolom ez a védőréteg valami spray-vel vihető fel vagy egyéb egyszerű módon ha már iylen könnyen lejött.
Egyébként sötétben nem is tükröződik, csak ha erősen szembesüt a nap. -
Vangelis
félisten
Hány napja vette??? gondolom nem három....
nekem is vanak foltok rajta de inkább békén hagyom
-
adamsX
aktív tag
annyiért biztos nem. De ha ő azt mondja a gyárnak hogy ezt ki kell cserélni akkor ki cserélik. Mert még is csak ő árúlja a cuccukat. De mindegy hogy most beveszi vagy nem oda kell figyelni hogy mit csinál az ember. Én is mingi utána olvasok többször minthogy elrontsam. Szóval figyeljetek oda hogy mit csináltok ha nem vagytok biztosak benne akkor kérdezzétek meg.
-
Agostino
addikt
Hát ez nagyon kellemetlen lehet

Rá lehet menni a tudatlan jóakarás magyarázatra esetleg a boltban. Pl.: édesanyád letisztítota mert azt akarta hogy szép legyen, és nem tudta hogy ezzel is számolni kellene.
Ha jószívüek, akkor mázlid van.
De amit meglehet próbálni még, hogy lekenyerezed az eladot egy kis kessel ,hogy legyen már jó fej,és vegye vissza. -
Hikvision
senior tag
Bazd+
hogylehet mososzerrel tft-t takaritani?
ez ojan mint macskát mikróban száritani 
-
Vangelis
félisten
elk..tad....ez márolyan marad......vazze...buta voltál
-
tomcs
őstag
hu.. ez a tapasztaatszerzesnek nem igazan koltseghatekony modja...
enyem elott eleg sok lcd-s opikot elolvastam eleg kitartoan, es azt a konkluziott vontam le, hogy legjobb az lcd-t semmivel se tisztitani, vmi puha szaraz cuccal a raszallt (de nem raragadt) port le le7 szedni, kulonben meg kizavarni a szobabol aki hozza akar nyulni
(btw anno regen lattam 1 monitorjavitonal 1 crt-t aminek volt egy bazi csunya toresnek latszo dolog kepcsoven. kerdezem a szakit miaz mondja ingyn adtak, lehuzza rola a vedoreteget es eladja.mutatta hogy az uveg nem serult alatta.. bar nem tom, szerintem azt az izet nem biztonsagi tartalekkent raktak oda) -
noksk
csendes tag
Nem rég vettem egy Samsung 710N 17'' TFT LCD monitort (puhaképernyős).
Láttam, hogy kis zsírfoltok vannak rajta, megpróbáltam először nedves ronggyal lemosni, de még mindig ott maradtak.
Gondoltam egyet és tettem rá egy kis mosogatószert is, de az lemosott valami védőréteget és most a monitor tükröződik
Szerintetek mit lehet vele csinálni? Garanciálisan javítják?
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ950-B 4K 160 Hz - Használt Monitor (2024)
- LG UltraGear 27GP850A-B GAMING IPS Monitor! 27" 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Xiaomi kamera + HUB + okoskonnektor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

hogylehet mososzerrel tft-t takaritani?