Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
noksk
csendes tag
Hát akkor álljon itt ez az eset örök tanulságul...
Azért megpróbálom visszavinni, vhogy csináljanak vele valamit... Media Markt-os (sulinetes), de az ott vásárolt cuccokat ált szakszervizbe szokták küldeni. Gondolom ez a védőréteg valami spray-vel vihető fel vagy egyéb egyszerű módon ha már iylen könnyen lejött.
Egyébként sötétben nem is tükröződik, csak ha erősen szembesüt a nap. -
Vangelis
félisten
Hány napja vette??? gondolom nem három....
nekem is vanak foltok rajta de inkább békén hagyom
-
adamsX
aktív tag
annyiért biztos nem. De ha ő azt mondja a gyárnak hogy ezt ki kell cserélni akkor ki cserélik. Mert még is csak ő árúlja a cuccukat. De mindegy hogy most beveszi vagy nem oda kell figyelni hogy mit csinál az ember. Én is mingi utána olvasok többször minthogy elrontsam. Szóval figyeljetek oda hogy mit csináltok ha nem vagytok biztosak benne akkor kérdezzétek meg.
-
Agostino
addikt
Hát ez nagyon kellemetlen lehet

Rá lehet menni a tudatlan jóakarás magyarázatra esetleg a boltban. Pl.: édesanyád letisztítota mert azt akarta hogy szép legyen, és nem tudta hogy ezzel is számolni kellene.
Ha jószívüek, akkor mázlid van.
De amit meglehet próbálni még, hogy lekenyerezed az eladot egy kis kessel ,hogy legyen már jó fej,és vegye vissza. -
Hikvision
senior tag
Bazd+
hogylehet mososzerrel tft-t takaritani?
ez ojan mint macskát mikróban száritani 
-
Vangelis
félisten
elk..tad....ez márolyan marad......vazze...buta voltál
-
tomcs
őstag
hu.. ez a tapasztaatszerzesnek nem igazan koltseghatekony modja...
enyem elott eleg sok lcd-s opikot elolvastam eleg kitartoan, es azt a konkluziott vontam le, hogy legjobb az lcd-t semmivel se tisztitani, vmi puha szaraz cuccal a raszallt (de nem raragadt) port le le7 szedni, kulonben meg kizavarni a szobabol aki hozza akar nyulni
(btw anno regen lattam 1 monitorjavitonal 1 crt-t aminek volt egy bazi csunya toresnek latszo dolog kepcsoven. kerdezem a szakit miaz mondja ingyn adtak, lehuzza rola a vedoreteget es eladja.mutatta hogy az uveg nem serult alatta.. bar nem tom, szerintem azt az izet nem biztonsagi tartalekkent raktak oda) -
noksk
csendes tag
Nem rég vettem egy Samsung 710N 17'' TFT LCD monitort (puhaképernyős).
Láttam, hogy kis zsírfoltok vannak rajta, megpróbáltam először nedves ronggyal lemosni, de még mindig ott maradtak.
Gondoltam egyet és tettem rá egy kis mosogatószert is, de az lemosott valami védőréteget és most a monitor tükröződik
Szerintetek mit lehet vele csinálni? Garanciálisan javítják?
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Windows Insider Program
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- 80" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor - Panasonic TH-80LFB70E - Több db
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Lg OLED 240hz ívelt monitor
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hogylehet mososzerrel tft-t takaritani?