Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
kolopele #47309 üzenetére
Fizetek, többször is (dohányzom). Egyrészt iszonyat mennyiségű jövedéki adót, másrészt jóval több TB-t fizetek, mint az átlag (bár ennek a témához semmi köze, csak a szakmámhoz).
Az antivaxxer meg nem oltatja be magát egy ingyenes cuccal (pontosabban, aki oltat azt is a társadalom fizeti). Nem épp ugyanaz a kategória sztem.
De nem jó ez az irány, kötelezővé kell tenni az oltást és kész. Nem is értem mit szarakodnak, fosnak az oltatlanok szavazatai miatt, egészen nevetséges. Az oltottak jóval többen vannak és szerintem vannak még páran rajtam kívül, akinek tele van a fasza az egésszel, hogy néhány idióta miatt kell majd megint zárni (vagy kellene), mert hisztiznek, mint a 4 éves gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest