Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Részemről nagyon várom ezt a játékot.
A Real Farm ugyan nem kapott túl jó értékeléseket, de a srácok azt mondták, hogy tanultak a hibáikból, szóval bízom bennük. Tudom, tudom, ott van egyébként az ETS2 és az ATS, amik valóban remek játékok, szeretem is őket, 100+ órát játszottam mindkettővel potato grafikán 20-30 fps-sel, amit viszont már nem szeretnék tovább erőltetni. Az SCS sajnos nem foglalkozik azzal, hogy elhozza konzolokra valamelyik játékát, így én most ebbe az egyetlen készülő alternatívába fektetem minden hitem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Steam Deck OLED 1TB szép állapot
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Real Farm ugyan nem kapott túl jó értékeléseket, de a srácok azt mondták, hogy tanultak a hibáikból, szóval bízom bennük. Tudom, tudom, ott van egyébként az ETS2 és az ATS, amik valóban remek játékok, szeretem is őket, 100+ órát játszottam mindkettővel potato grafikán 20-30 fps-sel, amit viszont már nem szeretnék tovább erőltetni. Az SCS sajnos nem foglalkozik azzal, hogy elhozza konzolokra valamelyik játékát, így én most ebbe az egyetlen készülő alternatívába fektetem minden hitem.