Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Részemről nagyon várom ezt a játékot.
A Real Farm ugyan nem kapott túl jó értékeléseket, de a srácok azt mondták, hogy tanultak a hibáikból, szóval bízom bennük. Tudom, tudom, ott van egyébként az ETS2 és az ATS, amik valóban remek játékok, szeretem is őket, 100+ órát játszottam mindkettővel potato grafikán 20-30 fps-sel, amit viszont már nem szeretnék tovább erőltetni. Az SCS sajnos nem foglalkozik azzal, hogy elhozza konzolokra valamelyik játékát, így én most ebbe az egyetlen készülő alternatívába fektetem minden hitem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- PlayStation 5
- Viccrovat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Real Farm ugyan nem kapott túl jó értékeléseket, de a srácok azt mondták, hogy tanultak a hibáikból, szóval bízom bennük. Tudom, tudom, ott van egyébként az ETS2 és az ATS, amik valóban remek játékok, szeretem is őket, 100+ órát játszottam mindkettővel potato grafikán 20-30 fps-sel, amit viszont már nem szeretnék tovább erőltetni. Az SCS sajnos nem foglalkozik azzal, hogy elhozza konzolokra valamelyik játékát, így én most ebbe az egyetlen készülő alternatívába fektetem minden hitem.