Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Részemről nagyon várom ezt a játékot.
A Real Farm ugyan nem kapott túl jó értékeléseket, de a srácok azt mondták, hogy tanultak a hibáikból, szóval bízom bennük. Tudom, tudom, ott van egyébként az ETS2 és az ATS, amik valóban remek játékok, szeretem is őket, 100+ órát játszottam mindkettővel potato grafikán 20-30 fps-sel, amit viszont már nem szeretnék tovább erőltetni. Az SCS sajnos nem foglalkozik azzal, hogy elhozza konzolokra valamelyik játékát, így én most ebbe az egyetlen készülő alternatívába fektetem minden hitem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Linux felhasználók OFF topikja
- Óra topik
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Playstation 4 VR V2 eladó!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Xbox Wireless Headset 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Real Farm ugyan nem kapott túl jó értékeléseket, de a srácok azt mondták, hogy tanultak a hibáikból, szóval bízom bennük. Tudom, tudom, ott van egyébként az ETS2 és az ATS, amik valóban remek játékok, szeretem is őket, 100+ órát játszottam mindkettővel potato grafikán 20-30 fps-sel, amit viszont már nem szeretnék tovább erőltetni. Az SCS sajnos nem foglalkozik azzal, hogy elhozza konzolokra valamelyik játékát, így én most ebbe az egyetlen készülő alternatívába fektetem minden hitem.