Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszi, em tudom hamarabb több okból sem, még az albit sem láttam, ezt majd ott és akkor kell intéznem, csak nem akarom, hogy esetlegesen napokig álljon a pénz valahol én meg lecsúszok emiatt az átadásról, havonta csak 2-szer van. De akkor az első utalás inkább megy az OTP-ről. Később, meg lesz ottani számla, meg inkább revo, de ezt majd meglátom.
Mindenesetre a support is extra gyorsan válaszolt. Pénzt nagy tételben is lehet mozgatni, de bármikor megállíthatják, ahogy írtad.
-
_ak_
addikt
Sziasztok, ugyan írtam a supportnak is, de megkérdezném itt is, hogy hátha van direkt tapasztalat.
Saját bankból utalnék a Wise számlámra kb. 6m forintot, majd azt átváltanám svájci frankra és onnan utalnám tovább kb. a felét egy svájci számlára (albérlet). Lehetséges-e, hogy bármilyen oknál fogva megakad ez a folyamat és mondjuk bekérnek vmi igazolást vagy ilyesmi? Nincs semmi mutyi a dologban, így minden igazolható, viszont, ha nem megy át a pénz, akkor csúszhat az albérlet és az nagyon költséges lenne, ha tovább kellene hotelben maradni.
A másik opció, hogy biztosra megyek es ugyan jókora sápért az OTP-ből utalom át.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- OnePlus 15 - van plusz energia
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Coca Cola Vanilla
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Bomba ár! HP Revolve 810 G1 - i5-G3 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest