Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
válasz
Oliverda
üzenetére
ő hamarabb kikereste a jogszabályt, arra voltál kíváncsi nem?
Egyébként saját tapasztalat is van, igaz itthoni bank. Ajándékozás címén kaptam 5m Ft-ot apámtól utalva. Jött is levél postán a banktól, hogy a fentebb említett jogszabály miatt nekik ezt jelenteni kell a nav felé. Annyi a különbség, hogy a wise-zal ellentétben ők beengedték a pénzt, de jelentették. Annyit tévedtem, hogy a 10M Ft az a befizetésre vonatkozik, nem az utalásra.
De nagyon elkanyarodtunk, szerintem továbbra sincs értelme emailt írni előre, mert úgyse fogják megmondani mi lesz. Vagy megakad, vagy nem. Láttunk itt a fórumon példát mindegyikre.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest