Hirdetés
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- 3D nyomtatás
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aujjobba
üzenetére
Kapis. De az lenne a lényeg, mert onnan indultunk, hogy ezt amit írsz (zsebből-zsebbe) a Transferwise is megcsinálja, mi a fenének a Revolut? (Most nem értve itt azt, hogy van része ami olcsóbban használható)
Úgy nézett ki hogy ilyenre nem használható a Transferwise, igenis lehetséges és több deviza fajtát kezel mint a Revolut. És UK eredetű az alap számla itt is, az USA számla meg USA eredetű, az € meg német eredetű, az AU $ ausztrál eredetű, az Új-zélandi dollár meg Új-zélandi eredetű ingyenes számlák. Ezek a pénzek ezekre a számlákra mennek.
Ha szerinted a cseh koronát is egy az egyben teszi a "zsebbe" meg az €-ot is akkor valóban nem is érdemes a TW használni ilyesmire, én nee használnám, így nem is látnám hogy mit írnak a topikjában
Ennek megfelelően mert nem használom a Revolutot így nem is olvasgatom a topikját, valószínüleg lemaradtam a kedvező dolgokról. Vagy jobban megfelel nekem az egy kicsit drágább TW, mivel külön bankszámláim vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest