Hirdetés
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Heló!
Aztán ugyan ha én lefényképezem szépen a személyim pl. meg a pofácskám esetleg ha kérik, azok mennyire lesznek náluk biztonságban? Valaki megnézi ott náluk, hozzáfér. Anno a paypalnál nem kellett, akkor még nem volt ez a roppant szigorú pénzmosási törvény. Csodálom, hogy ők még nem álltak neki ezen adatok gyűjtésének. Egy paypalnál is elég komoly informatikai háttér lehet, de sok balhé volt már ott is. Bankkártya adatok szivárogtak ki(az nekem ott virtuális, nem lenne tragédia). Ha azokat ellopják, akkor ellophatnak más adatokat is. Főleg hogy ez a transferwise meg társai még csak most terjeszkednek. Tuti célponttá válnak. Mert ha egy OTP kéri személyesen az igazolványom, ha le is másolják, azt legalább tudom, hogy fix, hogy náluk vagyok. Itt meg van egy app. aztán megy ahova megy az adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest