Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
Heló!
Aztán ugyan ha én lefényképezem szépen a személyim pl. meg a pofácskám esetleg ha kérik, azok mennyire lesznek náluk biztonságban? Valaki megnézi ott náluk, hozzáfér. Anno a paypalnál nem kellett, akkor még nem volt ez a roppant szigorú pénzmosási törvény. Csodálom, hogy ők még nem álltak neki ezen adatok gyűjtésének. Egy paypalnál is elég komoly informatikai háttér lehet, de sok balhé volt már ott is. Bankkártya adatok szivárogtak ki(az nekem ott virtuális, nem lenne tragédia). Ha azokat ellopják, akkor ellophatnak más adatokat is. Főleg hogy ez a transferwise meg társai még csak most terjeszkednek. Tuti célponttá válnak. Mert ha egy OTP kéri személyesen az igazolványom, ha le is másolják, azt legalább tudom, hogy fix, hogy náluk vagyok. Itt meg van egy app. aztán megy ahova megy az adat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fűnyíró topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest