Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Házimozi belépő szinten
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
De a linket gondolom mem tudod előkeríteni, é viszont elő tudom.... Pontosen erre kérdeztem rá: Esetleg megprbálod elbagatelizálni a témát, vagy megpróbálasz a csoporton belül minden fontos részletre korrektenrávilágítani.
Én az utóbbit választottam volna, ilyen társalgásnak lett volna értelme, az ovis szint nem nekem vlaó. Köszi akkor veled meg is beszéltünk minden fontosat erről. Vissza se írj, léptme innen, maradjon ez itt csak a te játszótered, dobálhatod másoknak a szmájlikat......
Corsa02 facebook csoportban írták pár napja. A magyar nyelvű ügyfélszolgálat amúgy eg ychaten elérhető dolog, és a nyelnek semmi köze az ügyintézés sebességéhez ha engolul írod, akkor is ugyanannyi ideig tart, van akinek hetekig, van akinek hónapokig, van akinek meg egyszerűen megszüntetik a számláját. Érdemi tájékoztatásért szerintem érdemesebb a facebook csoportban kérdzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Építő/felújító topik
- Lightyear - befektetési app
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Gtx 1060 6GB/ Ryzen 5 2600/ 16GB 2666/ 500GB SSD/ 500GB HDD/ Win11
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RugKing 4 Pro
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest