- Computex 2025: éppen csak bemutatkozott a Wooting 60HE v2, dmár ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Tisztázta a Nintendo, hogy lesz-e VRR dokkolva a Switch 2 konzolon
- Computex 2025: érdekesek lettek az Acer hordozható kijelzői
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Fujifilm X
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
A programba egyszerre csak egy mappingot tudsz betölteni.
De ha van többféle mappingod, akkor többféleképp tud viselkedni a kontroller.
Például 4 csatornásként is be lehet állítani, vagy hogy csak effektpadként viselkedjen, és még sok mást.A loopokat külön szerintem nem tudod fellelni, mivel azokat egy trackből "veszed ki" úgymond, a traktoron belül tudsz loopolni, azaz 1-2-4-8-16-32 ütemenként ismételni a tracket.
-
ZetorGumi
addikt
Jah, így értem.
Pioneer dolgok közül, csak a CDJ-850-nel, a CDJ2000nexus-sal, a DJM500-al, meg a DJM800-al van közelebbi tapasztalatom.
Kategóriájukban a legjobbaknak számítanak, szóval szerintem a kontroller sem lesz kivétel ez alól.
Keresgess neten teszteket, és olvasd át azokat, azok általában jó alapot nyújtanak.A Serato a gyári szoftvere, azért ajánlják azt, de Traktorral is ugyanúgy működik megfelelő mappinggal.
-
ZetorGumi
addikt
Kontroller: Csak pc-re kötve tudod használni, a megfelelő programmal (általában Traktor, vagy Serato)
Mixer: Két CD/Bakelit lejátszóból, és egy keverőpultból összeállított rendszer, itt már nem szükséges a pc jelenléte.A virtual DJ egy szoftver, a Pioneer meg egy "hardver", nem hasonlítható össze. Ha a kérdést úgy teszed fel, hogy a "Traktor jobb, mint egy Virtual DJ", akkor azt mondom, hogy igen, jobb.
Amugy egy kontrollerrrel sokkal jobb produkciót lehet csinálni, mint egy billentyűzettel, meg egérrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest