Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Léghűtés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ZomborDenes
csendes tag
Sziasztok. Az történt, hogy rendkívül okos módon (persze Windows 11 frissítés miatt) a BIOS-ban engedélyeztem a Secure Boot-ot és a TPM 2.0-t. Eztután a gép újraindúlt és se BIOS se Windows boot se semmi nem történik csak fekete képernyő, hűtők pörögnek, képet nem ad. Mindent IS megpróbálam már, RAM-ok kivétele, slotok megcserélése, CMOS clear elemmel és a PINekkel is, VGA kivétele, CPU kivétele, visszatétele, tényleg mindent de nem jutottam előrébb, nem tudtam működésre bírni. Próbáltam a Q-Flash-t is de arra sem reagál. Van esetleg valamilyen tippetek a problémára?
Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi