Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- PLC programozás
- Milyen monitort vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
cartman70
újonc
Sziasztok. Segítséget kérnék az alábbi problémában:
Adott egy 100 Mp/s internet szolgáltatás (Vidanet). A modemből megy a kábel a routerbe, onnan az asztali gépemhez vezetéken, mindenhová máshová vezeték nélkül mennek a jelek. A családban 3 okostelefon és 2 okostévé csatlakozik a wifi hálózatra, de egyszerre az összes sosem. A jelenség az, hogy a wifi jel random eltűnik egy-egy eszközről. Hol a család egyik, hol a másik tagja nem tudja használni a telefonját, mert bár a wifi hálózatra csatlakozva van, de az nem ad internet elérést. Az asztali gépemen mindig van net, tehát a routeren át kábelen tökéletes, de a wifi az nem.
Korábban egy régebbi TP-Link routerem volt, ha reseteltük akkor helyre állt a dolog, de a napi 2-3szori resetelést meguntam. Kicseréltem a routerem, mert a gondoltam hátha az a ludas, hogy nem bír el ennyi eszközzel, de nem változott semmi (jelenleg egy TP-Link TL-WR94ON típusú van), illetve az változott, hogy ezt hiába resetelem nem javul meg a rendszer. Próbáltam már átállítani a router beállításokban a csatornát, hogy ne automatikusan válassza ki, hanem fix legyen, az se segített.
Van valakinek javaslata mit próbáljak még meg ami segítene is?
Köszi előre is.
Aktív témák
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- BeQuiet 750W táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi