Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Aktív témák
-
jena2
tag
Köszi pont a te oldaladon kezdtem a keresgélést megcsináltam vagy 3* a műveleteket.
Az alatt mit értessz hogy összekötöm a lan portokat, ja azt még kihagytam hogy menne a 340es-ről egy asztali gép is kábelről a wifiről meg a laptom telefon, nagyon távoli nekem a dolog nembaj ha szájbarágós -
jena2
tag
Valaki tudna segíteni vettem egy TP-link TL-WR340GD wifis router-t
de nemtudombeállítani. Úgy néz ki a dolog hogy van egy thomson t-online-os Wifis roterem és onan jön kábelen a net a garázsba, ide kellene ez a wifi, de gőzöm nincs hogy kell beálligatni, próbáltam pár leírás alapjánn PPPoP-is beírva ide is a felhasználónevet jelszót, de nem műxik, hogy kell beállítani ha már előtte megvan egy wifis router modem és ide már közvetlen net jön ki??? Ja és ennek van drivere mert nem találtam hozzá, gondoltam nem e telepíteni kell a gépemre, bár nemhiszem
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- ASUS PRIME A320M-K/Ryzen 3 3200G/8 gb DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series X sok extrával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest