- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Egérpad topik
- ASUS notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Mini PC
Aktív témák
-
G0m3z03
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne,hogy wifin keresztül 1 laptopon van net a másikon nincs.
Diginet ritmo dinamikus a routerba(tp-link wr340gd) már meg volt a clonozás az egyik laptop tud kapcsolodni win 7 tel a másik xp -s nem de a router látja laptom meg azt írja nem tud csatalkozni egyszerü wep titkositást használtam hozzá, kábelen keresztül még nem volt lehetöségem kiprobálni mert késön derült ki hogy nincs az illetékeseknek majd legközelebb de voszont a cél az lenne hogy mind a kettö wifin ketyegjen.Remélem van valaki aki tud ebben segíteni nekem.
Elöre is köszönöm!
Akár ide is lehet válaszolni Gomezzz23@hotmail.com
Csak segitsen valaki
Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest