Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy bizonyos időközönként, vagy időpontban a 1043 újrainduljon? A legújabb Vargalex féle fw van rajta.
Köszönöm előre is! -
Gaberking
senior tag
válasz
Kicsirics77 #37295 üzenetére
50/10 Mbit/s
-
Gaberking
senior tag
válasz
Kicsirics77 #37291 üzenetére
sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés!
-
Gaberking
senior tag
válasz
Kicsirics77 #37289 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de én a számítógépen futtatom a torrent klienst, előfordul, hogy nem csak egy gépen (ha az asszony is talál magának valamit) és azt szeretném elérni, hogy a számítógépen tudjak teljes sávszélességget használni. Azért köszi!
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Tegnap felraktam az OpenWrt vargalex v1.1.5 r33777 fw-t. Majdnem minden tökéletesen is működött vele, egyedül a számítógépen futtatott torrent nem sikerült. A letöltés, feltöltés aktívban ment, de pont az elérheető sávszélesség felével (5 MB/sec helyet, 2,3 - 2,4 MB/sec) tudtam csak letölteni. A wifi beállításainál (szerintem) mindennel próbálkoztam, de akkor is csak a sávszélesség felével tudtam letölteni. Visszaraktam a gyári fw-t és rögtön teljes sebességgel ment a letöltés.
Szeretném használni a vargalex féle fw.-t, de szeretnék teljes sebességgel letölteni is.
Hogyan tudom ezt elérni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a OpenWrt vargalex v1.1.5 r33777 fw-t. Mindent sikerült beállítanom, csak a torrentet nem.
Bekapcsoltam a Szolgáltatások\UPNP alatt a UPnP és NAT-PMP szolgáltatás elindítása, UPnP funkció engedélyezése, NAT-PMP funkció engedélyezése beállításokat. Az "Aktív UPnP átirányítások" -nál, meg is jelenik a torrent által használt port. A kliensben viszont, piros karika van alul és azt írja ki, hogy nem lehet kapcsolódni. A hálózati tesztnél, azt írja ki, hogy sikeres, a hálóat jól van beállítva. Ennek ellenére még mindig piros. A számítógépen a tűzfalban engedélyezve van a torrent. Mit kell beállítanom, hogy aktív lehessek?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest