Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
válasz balaaa88 #56627 üzenetére
A lengyel r43483-as build-ot használom freeradius2-vel.. A radius szerver miatt csak olyan firmware jöhet szóba ahol flash-elés után legalább 3 MB szabad hely marad.. Mindig problémám volt az Intel 3945ABG kártyákkal, ezt az egy build-et kivéve. Sajnos azóta már vagy három frissebb verziót is kiadtak de egyik sem volt ilyen stabil mint ez. És ahogy az lenni szokott kell már letölteni sem lehet ezt a verziót.. Szerencsére el van mentve..
És hogy miért használom a radius-os WPA2-Enterprise titkosítást.?
Megtudod ha valamilyen Windows-al (különösen a Win 8 parancssoros megoldása elegáns) szeretnél csatlakozni egy ilyen hálózathoz..[ Szerkesztve ]
-- Aux armes, citoyens --
-
Shady313
aktív tag
válasz balaaa88 #56627 üzenetére
Én Gargoyle 1.6.2-t használok V2.1-esen, teljesen stabil, a Wifin stabilan, egy szobával odébbról (pár méter a táv) 150Mbit/s kapcsolattal, 94-96Mbit/s átszokott jönni, torrenttel is (a kiválasztott csatornákon nincs senki, azonban körülöttem - lakótelep - elég sokan vannak). Modem: TC7200U Kapcsolat: 240/20Mbit - UPC
Ezen kívül a ping is nagyon stabil, multiplayerben még nem volt gond egyszer sem.
Mivel nem használom, a bandwidth monitort letiltottam SSH-val, ez is segíthet a teljesítményen, bár az előtt is stabil és gyors volt.
-
Headless
őstag
válasz balaaa88 #56633 üzenetére
System logban, vagy kernel logban nincs semmi amikor "leakad"? Lehet kifogtál egy rossz példány. Azért sokan használjuk openWRT-vel gond nélkül.
Lehet hogy a wifi eszközök nem tetszenek neki.Joshi:
Ott van a link az előző hsz-mben. Ám egy fokkal pontosabb link itt már csak a te routeredhez való fájlok vannak és ezt a fájlnevűt töltsd le ha gyári van rajta. suste@openwrt@0.4-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory.binLeírás ott van suste oldalán amit az előbb linkeltem rengeteg README. Telepíteni, annyi hogy kábelen keresztül csináld, de pontosan ugyanúgy kell mint ha gyári fw-t frissítenél a webes felületen keresztül.
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
krealon
veterán
válasz balaaa88 #56569 üzenetére
"Ehhez letöltöm a TL-WR1043ND-V2-stripped.zip -et az OpenWrt oldaláról, majd WebGUI-val felteszem. Ekkor kapok egy gyári firmware-t. Ha ezután mégis úgy döntök, hogy az OpenWrt-t szeretnèm használni, akkor a gyári webGUI-n keresztül felteszem az ...tl-wr1043nd-v2-squashfs-factory.bin-t.
Helyes-e ez így, ahogy leírtam?"Helyesen:
Ehhez letöltöm a TL-WR1043ND-V2-stripped.zip -et az OpenWrt oldaláról, kitomoritem, majd WebGUI-val felteszem a .bin fajlt.
A tobbi stimmel. -
Headless
őstag
válasz balaaa88 #56562 üzenetére
Minden egyes flashalés magával hordozza a féltéglásítást. Ergó ha nem muszáj ne flashelj végén tégla lesz belőle. (megszakad a kapcsolat, elmegy az áram bármi, Chuk Norris féltéglát akar, Murphy törvénye ami elromolhat az el is romlik.)
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest