- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nidan
csendes tag
válasz
vargalex #6694 üzenetére
Szia!
Ízlelgetem amit írtál. Igazad lehet. Viszont az előbbiben volt MAC cím alapján kiválasztás. Itt viszint IP cím, vagy Domain név alapján van lehetőség szűrésre. Az IP-ket beírhatom, de mi a biztosíték egy áramszünet, vagy újraindítás utáni azonos IP kiosztásra. A Domain alapján meg egy kicsit zavarban vagyok, hogy az a gép neve, vagy a bejelentkezett felhasználó neve.
Egyébként igazad van, mert az "allow/dely" funkció össze van keverve -
Nidan
csendes tag
válasz
vargalex #6692 üzenetére
Köszönöm az építő segítséget. Sajnos nem jött össze. Mind a két állásban próbálkoztam. De úgy tűnik, hogy a feliratoknak megfelelően működik. Tehát "Disable" a funkció tíltva van. Mindenki kap netet. "Enable" a beállításoktól függetlenül csak a "vezérgép" kap netet. Állítgattam az órát is de nem változott. Légyszi segítsetek, mert fontosnak tartom ezt a funkciót. Előre is köszönöm.
-
Nidan
csendes tag
Bocsi de nem értem. Oldalt is ott van egy példa, melyben én úgy értem a dolgot, hogy szombaton és vasérnap engedélyezi 18:00-tól 20:00-ig. Ha fordítva írom be az időpontot, akkor ezt a hibaüzenetet kapom:" The ending time should not be less than the starting Time!"
Légyszi homályosítsatok fel -
Nidan
csendes tag
Sziasztok!
TL-WDR3500 szülői felügyeletét szeretném beállítani, de elakadtam vele. Létrehoztam az időzítéseket, valamint MAC címek alapján kiosztottam a hozzáférést. Mikor engedélyezem a szülői felügyeletet, az engedélyezett időpontokban sem kapnak internetet az eszközök. (A routert látják)
Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G - 8600G AMD Ryzen 7 8700G bontatlan processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest