- Milyen monitort vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nidan
csendes tag
válasz
vargalex #6694 üzenetére
Szia!
Ízlelgetem amit írtál. Igazad lehet. Viszont az előbbiben volt MAC cím alapján kiválasztás. Itt viszint IP cím, vagy Domain név alapján van lehetőség szűrésre. Az IP-ket beírhatom, de mi a biztosíték egy áramszünet, vagy újraindítás utáni azonos IP kiosztásra. A Domain alapján meg egy kicsit zavarban vagyok, hogy az a gép neve, vagy a bejelentkezett felhasználó neve.
Egyébként igazad van, mert az "allow/dely" funkció össze van keverve -
Nidan
csendes tag
válasz
vargalex #6692 üzenetére
Köszönöm az építő segítséget. Sajnos nem jött össze. Mind a két állásban próbálkoztam. De úgy tűnik, hogy a feliratoknak megfelelően működik. Tehát "Disable" a funkció tíltva van. Mindenki kap netet. "Enable" a beállításoktól függetlenül csak a "vezérgép" kap netet. Állítgattam az órát is de nem változott. Légyszi segítsetek, mert fontosnak tartom ezt a funkciót. Előre is köszönöm.
-
Nidan
csendes tag
Bocsi de nem értem. Oldalt is ott van egy példa, melyben én úgy értem a dolgot, hogy szombaton és vasérnap engedélyezi 18:00-tól 20:00-ig. Ha fordítva írom be az időpontot, akkor ezt a hibaüzenetet kapom:" The ending time should not be less than the starting Time!"
Légyszi homályosítsatok fel -
Nidan
csendes tag
Sziasztok!
TL-WDR3500 szülői felügyeletét szeretném beállítani, de elakadtam vele. Létrehoztam az időzítéseket, valamint MAC címek alapján kiosztottam a hozzáférést. Mikor engedélyezem a szülői felügyeletet, az engedélyezett időpontokban sem kapnak internetet az eszközök. (A routert látják)
Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest