- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Igen, maga a parancs jó, csak arra lennénk kíváncsiak (odaát a samknows topikban), hogy milyen sebességgel tudja letölteni a router ezt a 2GB-os file-t, egész pontosan, hogy mondjuk a 240-es netet képes-e kihajtani! Viszont mivel neked sem írja ki a sebességet, így ha megtennéd, hogy leméred, hány mp alatt végez, az nagyszerű lenne!
Nekem Tomato-val írta az ASUS, csak egyrészt itt konkrétan a WDR3600 hardvere lenne a kérdés, másrészt pedig nekem csak 60-as netem van!
-
suste
veterán
ilyen nekem is volt eddig egyszer, de nem kell TM restart, hanem elég megnyomni a webes felületen a torrent melletti pillanatmegállító gombot, várni egy kicsit aztán indítani ugyan azzal a gombbal
most már én is figyelem a betöltés után, hogy elindul-e,mert ha elindul akkor eddig még sosem állt le a letöltés
-
Ezt én sem tudom, de gondolom igen! Mivel ugye hónapok óta tartó tracker hiba van, így feltehetően a peerlistát nem kapja meg a kliens, ezért nem kezd el tölteni! Ezt meg szokta frissíteni gyakrabban, nem csak a 40-50 percenkénti announce-kor, mert a látható seed-erek és peer-ek száma percről-percre változik!
Nekem jelenleg csak seed megy, de 376/0 error van!
-
-
chab7
addikt
Ez sajnos több okból sem jó nekem. Linuxot használok, erre nem jó az ajánlott program, másrészt nincs is mit nézni vele ugyanis másik hálózatot csak az ablakból látok, innen az asztalról, vagy akár a router mellől csak a sajátom látszik, így tehát minden csatorna szabad.
Közben lecseréltem a gyári firmware-t a legújabbra de sajnos azzal is ugyanúgy el-eltűnik a wifi jel közvetlen a router mellett is
Innentől vagyok tanácstalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Mobilinternet
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest