- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Intruder2k5 #5240 üzenetére
Én is a korábban itt olvasottak alapján vettem a router-t, sajnos a wifi beállításokkal nekem sem sikerült jó jelerősséget elérnem (20-30 dbm-mel kisebb mint az előző tplink 743nd router-rel). Kikapcsoltam a 3600-ason a wifi-t, kábellel összekötöttem a régi router-rel és az adja a wifi-t.
A torrent része miatt viszont megérte a vétel, pc-t napokig be sem kapcsolom, kb. fél év alatt áramfogyasztásban visszajön az ára.
-
suste
veterán
válasz
Szerintem ez a tplink üzleti stratégia része:
-az első verzióban még mindíg minden jól megy, V1 (3600-asból viszonylag az elején vásároltam, minden jól működik)
-majd apróbb változtatásokkal kölcségcsökkentenek, és ezzel jól el is cseszik a hardvert, V1.2-> (1043-amat nem az első szériából vettem, szívtam is vele mint állat)
-végül ez az egész afelé viszi az embereket, hogy az újabb, erősebb hardvert vegyék
-goto10Az első szériák megelégedett vásárlói pedig fentartják azt a hitet, hogy jó a cucc.
Ha ez így van, és nem egy összeesküvés elmélet, akkor jól kitalálta aTplink
-
zsolt320i
senior tag
válasz
En inditottam el a lavinat! Sajnos nekem is xar a wifim, 2X is csereltek, de nem valtozott semmi. Belenyugodtam, ez van ennyit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii U
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3230
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest