Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
Oppenheimer #15808 üzenetére
szerintem 5 év múlva is fog kelleni ember bőven. a legtöbb dolog úgyis a laikus -> mérnöki compileren csúszik félre
a hatákonyság valószínű valami brutálisan nőni fog, ilyen pár mondatban leírható függvényeket már most is hibátlanul megcsinálnak (az viszont poén, hogy a teszt tök gyakran hibás egy kicsit
). az hogy a meló elfogyna amiatt nem aggódnék, de hogy pl. a pályakezdőknek lesz-e még esélye, ill. az indiai és mindenféle isztáni nem túl jó IT-soknak, na az sokkal kérdésesebb.
-
j0k3r!
senior tag
válasz
Ennek már nevet is adtak, nem? Vibe coding talán?
-
julius666
addikt
válasz
Trade war meg Trump csak egy kis zaj
Szerintem nem zajok, hanem szorosan összefüggenek az AI vonallal. A trade war pl. azért mert nagyrészt ez mozgatja: [link] (fentebb már linkeltem)
Ez valamennyire előrevetíti a jövőbeli folytatását is, amit pl. a piac szerintem nem áraz (talán nem is lehet).Trump meg azért, mert ez az 5 éves időtáv amit te is írtál (meg amiben az AI techbrok a kormányzat közelében gondolkoznak, hogy utána hogyan fog kinézni a világ arról senkinek elképzelése sincs) gyakorlatilag Trump uralkodása alá esik. Ha a Situational awareness esszében írtak jó jósgömbnek bizonyulnak, akkor könnyen lehet, hogy ez a Trump ciklus lesz az USA történelmének egyik legfontosabb elnöki ciklusa. Sajnos eddig Aschenbrenner írása ijesztően stimmel, sőt, bizonyos szempontból még konzervatívnak is bizonyult a valósághoz képest.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
"Én sokat brainstormolok deepseek r1-el " - mit szoktál brainstormingolni vele? Tényleg kíváncsi lennék egy-egy problémára. Amit beírsz neki és akkor megbeszélitek ezt vagy az így vagy úgy kéne megoldani.
-
avl
senior tag
válasz
" ha nem vagy laikus a témában úgyis kiszúrod" na ez az, akkor ma még nem önjáró, söt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Gran Turismo
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest