- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SSD kibeszélő
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domináns Hím
kezdő
válasz szabi__memo #375 üzenetére
Az Oroszországot érő szankciók részletezése teljesen offtopic itt. Az orosz termékek a korábbi évekhez képest jelentős felárral jöttek (az energiacégeik rekordbevétellel zárták a tavalyi évet), de amúgy ezt is cikkek tucatjaiban részletezte már a gazdasági szaksajtó.
Többetekkel ellentétben vállalkozó vagyok, elsősorban a saját érdekeltségeimbe fektetek. Az üzleti érdeklődésem fókuszában Ázsia áll, több és nagyobb lehetőséget látok, mint az európai, vagy az amerikai gazdaságban. Persze lehet azt is gondolni, hogy a következő időszak nagy növekedése az Európai Unióban következik be és nem Indiában, Malajziában, vagy Indonéziában, majd meglátjuk...
Éleződik egy globális méretűvé vált küzdelem két tömb között, egyik sem képes diktálni a másiknak. Nem tudom, meddig jut Kína, de az több évtizedes tendencia alapján bátran kijelenthető, hogy mint az EU, mint az USA részesedése jelentős mértékben csökken a globális gazdaságban.
Egy szimpátiát szülő nicket akartam. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest