Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
viewed #23844 üzenetére
Fentebb írtam hónapok óta nem használtam az alkalmazást.
Nem tudom mikor, melyik frissítéssel került oda de lett ott egy új küldés menü.
Lehet mégiscsak jobb lett volna ha néha ránézek az alkalmazásra.
Holnap ki is próbálom.
Köszi szépen.#23845 polonic
Kellemes meglepetés, ez a funkció nekem alkalmanként hiányzott, végre megjelent.
Ha még a telefon-bluetooth helyett a kulcsos azonosítás is működne... de gondolom ahhoz az autó rendszerét kellene frissíteni.
Az a múltkor kiderült, GalaHU-val pár hónap eltéréssel vettük át az autót, de már nála újabb a multimédia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Apple MacBook Pro M1 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest