Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
boboc
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #1213 üzenetére
Köszi,
A TC UP-be vajon mikor lesz ez belerakva? Csak mert az a kiadás jobban fexik nekem.
Köszi.
-
boboc
csendes tag
válasz
PhoenixK #1210 üzenetére
Tisztelt PhoenixK,
Akkor tehát a te megoldásod (kombinálva a meghajtó betűjel módosítással) lenne a számomra a leginkább megfelelő, most már csak azt kéne kitalálni, hogy miért nem működik.
Ha van vlm ötleted még, lécci oszd meg velem, és köszönöm az eddigieket.üdv: bobóc
-
boboc
csendes tag
válasz
PhoenixK #1210 üzenetére
Szia,
beleírtam, mentettem, TC UP restart, és semmi sem változott :-( Ott vannak a gombok.
Egyébkét ez a parancs csak elrejtené azokat a drive gombokat, amikhez nincs mountolva semmi? Mert ha igen, akkor Sk8erPeter javaslatát is alkalmazni kell, hisz attól, h elrejti (elrejtené, ha működne) a fölös gombokat, attól még a betűjelek foglaltak maradnak, és nem ad ki az esetlegesen bedugott USB kütyüknek megint csak "O" és utána következőket..Sk8erPeter: átírtam a meghajtó betűjelét, így már a "G"-től fogja kiadni a dolgokat, - így átláthatóbb, köszi az ötletet - de ez mit sem változtat azon az alapvető dolgon, hogy én eltüntetni szeretném őket egészen addig, amíg nincs bedugva adathordozó az olvasóba.
-
boboc
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #1202 üzenetére
Szia
Eszközkezelő (devmgmt.msc) -> horodozható eszközök -> itt megvan a 4 nemkívánatos meghajtó. Jobbegér, eltávolítás, OK. a Commanderben viszont akor is (eltávolítás után is) ott vannak / látszanak :-(((.Reboot, eszközkezelő, és ismét ott a 4 meghajtó :-(((
-
boboc
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #1200 üzenetére
Köszi a "védelmet".
Egyébként meg most úgy őszintén..., közületek ki vethetné az első követ a torrentezőkre, warezolókra??? Mert ugye nektek is - mint mindenkinek - teljesen legális win7x64 ultimate fut 45-80 ezerért.Külföldi TC-s fórumokon kérdezték (még azóta válasz nélkül), h van-e "sok-az-egyben kártyaolvasóm", mert az beleszólhat a dologba. Ezzel kapcsban esetleg vlknek vlm ötlet? Mert van multi kártyaolvasóm.
-
-
boboc
csendes tag
válasz
Sk8erPeter #1185 üzenetére
Torrent. Keressek másikat, esetleg frissebbet? Ötlet, h honnan lehetne jót leszedni, ill. honnan tudom, h jó-e, amit épp le akarok szedni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest