Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Én sem ajánlottam. Írtam az anyagminőséget, és azt is, hogy a gyári paszta gány. Ebből azért kiderülhet, hogy szerintem sem normális az, hogy 2-3 hónap után pasztázni kell.
1 év után viszont teljesen normális. Sőt, én fél évnél többet sose hagyok fent pasztát, akármennyire is normális minőségű volt az előző kenés. Filléres befektetés, cserébe minden működőképes marad.
A te eseted viszont nem normális / nem normális kérdése. Egyszerűen meg kell csinálni / csináltatni, ha nem akarsz hosszú távon bajt.Janou: Ha garanciás, és megmondod, hogy te kifújtad, de továbbra is melegszik, tehát garantáltan a gyárilag kent paszta van olyan szinten, hogy normális működést befolyásoló állapotot jelent, akkor meg kell, hogy csinálják.
Vagy, az MSI-nél anno meg lehetett tenni, hogy felhívod a hivatalos szervizt, elmondod a problémát, és bontási engedélyt kérsz. Nem tudom, Toshibánál (meg úgy egyáltalán, az utóbbi egy évben bármely márkánál) működik-e még ez, de meg lehet próbálni.
Ha egyik megoldás sem tetszik a tulajnak, vagy nem kivitelezhető, akkor még mindig lehet keresni egy személyt, aki garantáltan ért hozzá, és megcsinálja észrevehetetlenül (értsd: nincs matricázva csavarhely, és van normális csavarhúzó). Magam és a környezetem részére mondjuk ez a pont kerül az 1. helyre egyszerűség és időtakarékosság végett, de itt, a fórumon ajánlani garanciás gépekre nyilván nem fogom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Asus G14 GA402RK -2TB 990 PRO, 6800S,16GB
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Janou