- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
-
PROHARDVER!
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
#79335424 #4907 üzenetére
Regisztráltam a NoIP DNS oldalon. A routerben a DNS 1-nél beállítottam. A Last Result résznél, kiírta, hogy sikeres frissítés. Ha beírom a böngészőbe a host nevet, akkor elérem a router torrent részét. Megcsináltam a mobilos beállítást, ahogy a leírásban szerepel (nem állítottam el korábban az értékeket). Létrehoztam egy teszt felhasználót.
Viszont továbbra is időtúllépést jelez a telefon és nem akar kapcsolódni. 2 telefonon is kipróbáltam. Mobilon a szerver címét csak az alábbiak szerint kell beírni, igaz: sajátnév.ddns.net ? Tehát elé nem kell semmi egyéb?
Illetve ami még talán szóba jöhet, hogy ez egy T-homa net. Vagyis van egy kis fekete doboz (amibe megy koaxon a net) és ez csatlakozik a routerhez. Viszont távolról elérem a router torrent részét. A router távolról való webes felület elérése le van tiltva.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged