Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kicsimix

őstag

válasz demmer123 #3399 üzenetére

Ember....Te olyan vagy ,hogy azt mondják ugorj a kútba akkor beleugrassz... Most mi vársz tőlünk? Itt van 100 ember aki mind várja a játékot te meg itt vergődsz meg dobálod be a topikba a negatív dolgokat...
    Szerinted miért vagyunk itt ha nem ezzel akarunk játszani?

Mindent elolvastál felvilágosítottad magad már a játékról, hogy milyen szar nem? .Akkor most mit keresel még itt? Kimaxolod magad akkor vége... Igen... Egyszer minden játék véget ér.. Na ne...

Most mit erőlteted ezt ha már eldöntötted ,hogy szar? Pisztolyt tartanak a fejedhez?

Sokan azt mondták erre ,hogy szar meg le van butítva meg ez meg az... Ezt tolták az emberek arcába minden egyes hírnél.. Most meg előrendelték a játékot... Most akkor kinek a véleménye számít mikor mindenki összevissza beszél?

Megnézed a videókat megnézed a híreket utána jársz dolgoknak..
    Te döntesz.
    Ilyen hozzáállással kérdezősködni egy játék topikjában, hogy melyik a szarabb meg, hogy miért ne vegyem meg azért elég necces nem? Nem érzed át?

Ne vedd meg ha nincs értelme ennyi. Nekünk nem fog fájni hidd el, hogy NFS-ezel.. Meg nem offoljuk szét az NFS topikot mert minket nem érdekel az NFS..

• xyzikeee

aktív tag

válasz demmer123 #3399 üzenetére

Nem azért mert védeném a kollegát, de sokan írjátok hogy ennyi meg annyi játékidő lesz benne, meg hogy felhúzni maxra egy karaktert nem 10-20 óra, oké, elfogadom. Korábban én is írtam hogy nagy a potenciál a játékban, izgalmas téma, viszonylag szép kivitelezés, jó atmoszféra, de pl engem nem az érdekelne hogy 100 órát is el lehet mozogni a játékban ahhoz hogy kimaxold a karaktert, hanem az hogy 100 órát tudjak eltölteni úgy a játékban hogy tartalmat, küldetéseket, izgalmakat, történetet kapjak és közben maxoljam ki a karaktert. Ez a megyek csak hogy erős legyek, de mi okból legyek erős dolog a kérdéses számomra...
    Nekem az nem olyan izgalmas ha azért törekszem arra hogy minnél jobb legyek, hogy ... semmiért. Ha pl. azért kell elérni x szintet, y fegyvert, öltözéket stb, hogy megtudd csinálni majd a végén a küldetést, boss fightot vagy vmit, akkor az úgy oké. :)

Szval még1x mondom a koncepció jó, a játék érdekesnek mutatkozik, csak legyen benne elég tartalom, kihívás.

Új hozzászólás Aktív témák