-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
válasz
DokiBaxxi #29967 üzenetére
Akikkel játszottam hétvégén DZ-ben, mindenki panaszkodott, hogy nem tölti be a textúrákat stb...
Elsőnek én is ezt írtam... win10-re gyanakszom,de fingom nincs akkor melyik frissítés kavarhatott be.Vagy lehet hülyeség amit írok, de leszedtem az ac3-at mikor lehetett. Az nem frissíthetett valamit a directx-hez tartozóan, ami esetleg bekavarhat?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- 1db pixelhiba - Dell U2415 vékony kávás full HD 1920x1200 IPS monitor HDMI Pivot mód
- OnePlus Buds Pro 3 - Midnight Opus
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest