Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz
üzenetére
Tegnap már ott tartott a dolog, hogy az egyik gyerek azt mondta Tommy-nak, hogy csirkeszar a karaktere azért nem tudja sebezni.
Igen!
Amikor 5-600K szívósságot lelövök 10 skulóból... Azt meg nem lehetett sebezni, de 5 golyótól haltam.
Van itt valami ami nem feltétlenül csalás. Lehet bugoltatnak valamit megint ami még nem került nyilvánosságra. Mint annó a bugos álapothatás alatt regenes maszk.Bebugoltatnak valamit dps-re(striker) és magukra pakolnak annyi szívósságot amennyit csak bírnak. Így lényegében nem csal, csak kihasznál egy olyan bugot amiről mi még nem tudunk. Aztán röhög.

A teleport rpm csalókról könnyű eldönteni mert az nyilvánvaló. De ezek a sebezhetetlen óriás dps-es huszárok nagyon idegesítőek.
Tegnap éjjel ment BreezyPeazy streamje. Néztem és nem volt csaló. Kérdeztem is, hogy amcsiban mi a helyzet. Írták, hogy nem sok van. De akik Európából nézték és játszanak mind panaszkodtak az oroszokra. itt ebben a régióban úgy látszik rengeteg van. Ázsiában meg mégtöbb.
Mindegy nekem, hogy milyen cheat protect van/nincs benne, csak nem működik. Egy alapjaiban PvP játékot pedig szvsz a PvP-nél kellene rendbe tenni. Mert nem azért csináltam meg a fullos karikat, hogy a mobok sárkányfészken előbb haljanak.
Képzeljétek el azt, hogy a BF-et csak singleben tudnátok játszani, mert annyi a csaló a multiban. Kb így érezzük magunkat mind akik szeretnek PvP-ni.
-
válasz
üzenetére
a klienst nem védi a fairfight. ez egy statisztikai alapon működő szerveroldalú anticheat-tool. ha a cheated elég szofisztikált, hogy ne hagyjon felismerhető heurisztikát pl. a találati mintában, vagy olyan dolgokat piszkálsz, és használsz ésszel, amiről a kliens nem jelent, láthatatlan vagy.
smackelésre meg nem kell felülni.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.06
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikor 5-600K szívósságot lelövök 10 skulóból... Azt meg nem lehetett sebezni, de 5 golyótól haltam.