-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
A chat gomb a sima "enter"
nekem is jó 20percbe telt mire rájöttem, ugyanis Ubi volt olyan kedves és kifelejtette a bill-kiosztás menüben felsorolni...
Ja és az "emote"-okat is külön hozzá kell rendelni, valamilyen gombhoz, mert alapból nincs semmihez! (és olyan körös emote-menüt se sikerült elővarázsolnom, mint ami konzolon van...lehet PC-n ilyen nincs is??)
Amiket majd most leírok, utána tuti utálni fogtok és jönnek majd az oltások de na... ezek az én érzéseim mostviszont értelmes ellenérveket szívesen várok... tehát........
Azon túllépve, hogy bár nem sokat de találtam bugokat, (tudom ez csak béta..) az irányítás (főleg a mászás tárgyakon át) még néhol nehézkes (köszönhetően annak, hogy nincs FREE JUMP..... KÖSZ UBI
) és ugyan a grafika nem gyönyörű de szép, ezt elismerem, ez tény (bár közel sincs az E3ashoz, már pedig amit ígértek jó lenne ha betartanák, mert már most lefogadom hogy a GR Wildlands és a For Honor sem lesz olyan mint a bemutató videóban...) de a kb. 4 órás bétázásom alatt ráuntam már a bétára.
Márpedig ez nem jó jel... nagyon nem jó.
Minden küldit megcsináltam, karaktert kimaxoltam stb és azon gondolkoztam közbe, hogy vajon mi lesz itt az endgame utáni tartalom? Nyomjad az általunk elképzelt eltorzult PvE+TDM-et amit mi "DZ"-nek nevezünk? Ugyanis a mellékküldik halál unalmasak (menj ide, öld le/szedd össze, win, repeat) (kétlem, hogy a teljes játékban ez a felállás változna....), a fő küldi meg izgi, izgi..., de nem vagyok benne biztos hogy el tudja majd a hátán vinni az egészet. Persze még sok mindent nem láttunk, a történetből meg főleg nem, értem én..... csakhát lényegében a gameplay a fontos, mert lefogadom a történeti szálat mindenki ledarálja 20-30 óra alatt (kb. átlag) így ami utána marad az egy cover-based rpg-tps shooter hibrid a DZ-ben, aminek nem tudom mekkora jövője lesz, ugyanis a DZ-s loot kivonását szerintem elég hamar meg lehet unni. (főleg csapat nélkül (pl. dolgozó vagy idősebb, már családos emberek akik random érnek rá játszani) + a kivonási-pontnál lévő camperek miatt is)
Maga a DZ is megérne egy külön nagyobb bekezdést, de most nincs kedvem róla sokat írni, már kb. mindenki tudja mi a szitu... A lényeg az, hogy PONTOSAN az történt amire számítottam: kivonási pontnál 3-4 fős team becampel és várja a szerencsétlen játékosokat akik csinálnák az egyébként feladatnak számító kivonást. De olyat is láttam, mint az E3as videóban (4fős csapat, egyik elárulja a többieket).. Általában már a kivonási területre vonuláskor rátámadnak a játékosokra a camperek, de az aljasabbik fajtája megvárja míg jön a helikopter, mindenki odarohan hogy gyorsan feltegye a kis sárga tasakját mielőtt még lelőnék, és akkor a 4fős csapat odalő 4 sticky gránátot és BUMM
(mondjuk annyiból jó ez a rouge-nemesis rendszer, hogy falon át látni merre vannak, sőt még az életerejüket is lehet látni, így lehet taktikázni....mikor érdemes beszállni ellenük a harcba és mikor nem)
Azért azt is megemlítem, hogy nem egyszer volt olyan, hogy konkrétan a DZ belépési pontnál még a checkpointnál kb. a kaputól 20 méterre már várt egy 4 fős csapat és darálta aki belépett ott a DZ-be (a lobbyba)....aminek ugyan semmi értelme nincs, mert lootot nem dob a lelőtt játékos... az már szimpla trollkodás.... De persze találkoztam jófej játékosokkal is, többször volt olyan, hogy ketten, hárman random emberekkel összefogtunk és levadásztuk a rogue ügynököket és akkor nagyon örültünk magunknakés utána akkor 10 percig nyugi volt a kivonási ponton, de idővel valahogy mégis visszajöttek a camper trollok (mert annyian vannak).
Voltak véletlen támadások is, de szerencsére ahogy néztem a játékosok hamar megtanulták a rogue rendszert, így aki rogue az általában direkt az már, és nem véletlen sebzés miatt.Tehát röviden összefoglalva ami tisztán lejött a bétából:
- ami mindenkit érdekel: igen, egy gtx 980 elég max. FHD-ra (nekem stabil 55-60 FPS között mozgott ultrán) (persze ram és egy normálisabb proci is kell)
- egyedül DZ-ben legtöbbször esélytelen (kivéve ha találkozol random jófej játékosokkal)
- a mellékküldetések unalmasak (vagyis biztos van akinek ez sem unalmas, hanem inkább úgy fogalmaznék, hogy átlagos típusúak)
- a történetben van potenciál (reméljük ki is használják majd a teljesben...)
- a kutyák animációja remek(találkoztatok cicával?
)
- az utcai civilek hülyék (hülye AI) de sokszor sajnos az ellenfelek is
- nincs free jump(se guggolás
)
- az ellenfelek ugyan keresnek fedezéket (végre eljutottunk már ide AI szinten, hurrá!), de pont kilátszik a fejük a fedezékekből, így kb. nem ér semmit(nem voltak lusták a készítők és nem ugyanaz az animáció van az ellenfeleknek, mint a játékosnak fedezékbe bújáskor, viszont sikerült el--bszniuk...lettek volna itt lusták inkább)
- a Base of Operation és perk-talent-ability rendszer kapcsolata ötletesnek tűnik (mármint maga az ötlet, mert ugye bétában minden le van zárva)
- a gunsmith tetszik (fegyverek + kiegészítők hozzá, stb)
- a közelharc alig sebez valamit (csak akkor 1 hit kill ha már a földön van az ellenfél)
- viszont a sebzés mintha magasabb lenne, vagy csak jól célzok és sok headshotot adtam?de nekem nem tűnt fel hogy több tárat kellene belelőni az ellenfélbe (kivéve DZ-s eliek!)... de lehet csak a bétához adtak ilyen táposabb fegyvereket.......
- karakter ruhái és felszerelései külön van (végre nem kell undorító ruhába lenni csak azért hogy +3 armorral több legyen a karakternek!)A játék bétája tetszett is meg nem is... ugyan sok mindent ötletesnek találok benne, de..... egyrészt túl repetitív volt már maga a béta is, másrészt félek, hogy nem lesz endgame utáni tartalom, vagyis biztos lesz valami, de így, hogy nem tudni mi, milyen minőségű, tartalmú... így nem fogom előrendelni az tuti. (pedig már az E3as videó óta...3 éve várok rá!)
Szóval én már kibétáztam magam, a hozzáférést westlake-nek köszönhetem,
így én "vissza is adom neki" a uplay profilt, így ha valakinek kell 1 Division béta-lehetőség, hogy letesztelje a grafikát vagy csak szimplán a bétát... keresse őt privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Ford topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest