Hirdetés
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
-
vendingo
veterán
válasz
vtomi2
üzenetére
Hogy ne csak jókat mondjanak.
Én megvettem, 1 hónap és ~100 óra után annyira meguntam, hogy semmi ingerem arra, hogy újabb percet töltsek a játékkal, számomra baromi unalmas, monoton.
Az alatt a 100 óra alatt egész jókat szórakoztam, de azért bosszankodtam is.
Én nem venném meg még egyszer az tuti.Ha megveszed, szerintem első körben season pass nélkül vedd, mert ha neked se jön be, akkor csak kidobott pénz.
-
duvi
nagyúr
válasz
vtomi2
üzenetére
Szia!
Szerintem (a hibái ellenére is) kimondottan jó játék és érdemes megvenni. Ha belefér, akkor SP-al együtt (Gold csomag). Több száz (400+) órám van a Divisionben, ezért ár/érték arányban is nagyon jól teljesít.
"...mostanság elég sok rosszat olvastam róla" Pont fordítva van. Mostanra nagyjából megfékezték a menet közben kialakult csaláshullámot. Az ingyenes tartalmi bővítésekkel sokat fejlődött a játék és a holnap érkező DLC-vel ismét bővülni fog a repertoár. Ezektől függetlenül - mint minden játékban - itt is előfordulnak bugok és problémák, de az összkép (számomra) mindenképpen pozitív
-
válasz
vtomi2
üzenetére
ha mégegyszer óvodás lennék ennyi ésszel, akkor is megvenném.
de a játék nem jött be mindenkinek, ezért elsőre szerintem ne vedd meg a season passt hozzá. az elején úgyis van 30 szintnyi szintezés, azalatt eldöntheted, megveszed-e az undergroundot, vagy sem. meg addigra meg is tudjuk mondani, hogy sikerült.
discord ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
- Disney+
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest