Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Pendrive probléma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
Brownage
üzenetére
Azt én is olvastam, az egyik srác is így járt, hogy nyomták az extropy-t falconon és ment a levél két hete. Nem is szólt egy rossz szót sem, annyit mondott, hogy benne van, ha más embereket szivathat szét büntetlenül, akkor ennyi neki is belefér.
Én a DZ-ben csapódtam hozzá egy-egy emberhez két vagy három alkalommal (többször is próbálkoztam, csak ők nem voltak beszédes kedvükben, hogy így mondjam), gondlom feltűnt az áldozatoknak, hogy engem nem lőnek le, ment a videó és a report rám is. Emberre nem lőttem, mint ahogy eddig is írtam, nem vagyok nagy rajongója a pvp jelenlegi formájának.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Formula-1
- Macska topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest