Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Milyen videókártyát?
 - Asztrofotózás
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - Az IT-s uzsonnásdobozba nem szendvics kerül
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Amazon Fire TV stick/box
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Gaming notebook topik

- 

PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10

Új hozzászólás Aktív témák
- 

duvi
nagyúr
A gold verzió sokkal jobb és erre hajt az összes "csipás" player (én is
 ). Szerintem nincs konkrét helye a dropnak. Eshet DZ-ben és cahallenge végén is. Sajna a mostani First Wave M1 - ahogy (#10986) warcat is írta - nem olyan jó, mivel a talentjei gyengébbek mint az előzőnek. Elnézést, ha félrevezettem valakit! Csak annak ajánlom, akinek nincs jobb sniper fegyója. (Mellesleg a FW M1 is socom. Mod nézetben látszik rajta a felirat 
 ) - 

warcat
veterán
Nem a First Wave M1a a lényeg,hanem a balanced talent megléte rajta,ezért a mostani egy kaki (nem elhanyagolhatóan a headshot damage is gyenge rajta) Szóval ez nem,nem ugyanaz mint a múltkori.
A "First Wave" előnevű fegyókon az összes modslot nagy.
A SOCOM verzión az underbarrel kiegészítő small.
A Black Marketest fejből most nem tudom, a Classicról hiányzik teljesen az extra markolat ezért nem tudsz rá feldobni stab/acc/stb kiegészítőt és mindig jobban rángatni fog. 
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
 - LEGO klub
 - Motoros topic
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Kuponkunyeráló
 - Autós topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Goddess of Victory:Nikke
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - További aktív témák...

- CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK
 - ÉRINTŐSDell,14"FullHd IPS,core i5 8350(8x3,6Ghz),8-32GB DDR4 RAM,Magyar vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,
 - Dell Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
 - Intel CORE 2 QUAD + ASUS PB VEGAS2 + 4GB ram
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR5! SZÁMLA!

- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
 - HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
 - Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). Szerintem nincs konkrét helye a dropnak. Eshet DZ-ben és cahallenge végén is. Sajna a mostani First Wave M1 - ahogy (#10986) warcat is írta - nem olyan jó, mivel a talentjei gyengébbek mint az előzőnek. Elnézést, ha félrevezettem valakit! Csak annak ajánlom, akinek nincs jobb sniper fegyója. (Mellesleg a FW M1 is socom. Mod nézetben látszik rajta a felirat 
 )