-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibgr0
aktív tag
Én már pár hete berendeltem. A jövőben érkező kérdéseket megelőzendő csináltam, nektek.
(#3490) pohár: javítottam, de szerintem a köznyelvi magyar a póló verziót használja
(#3489) orichalcos: köszi! PS4 és Xbox változatokat nem vállalom. Nem tudom mit merre érdemes nézni. Illetve ki honnan VPN-ezheti magának. Ebben segíthetnének a nálam hozzáértőbbek.
-
mettek
addikt
Elvileg 1 év szavatosság garantált ameddig a season pass is tart. Ezzel együtt havi tartalamakat, feladatokat, küldetéseket ígérnek mindenkinek. Gondolom olyanra lehet számítani amit más játékokban is meg szoktak adni: csináld meg ezt és ezt a küldetést hardon és akkor kapsz egy exclusive fegyverskint vagy fegyvert, craftolj össze x mennyiségű cuccot és extra pontot vagy itemet kapsz érte, hozz ki X mennyiségű lootot DZ-ből és extra dz pontot kapsz...vagy dupla dz pont hétvége. Ilyenek szerintem.
Plusz, egyedi küldetéseket biztos nem fognak tudni implementálni pláne hogy közben folyamatosan készítik a DLC tartalmakat.
-
SkyS1gn
félisten
Én mindent maxra toltam, aberráció tényleg mos a sarkokon, jobb off-on.
Szép. kiváncsi lennék az első gameplayen mutatott helyszinekre hogy néznek ki a véglegesben.
(#2664) wjbhbdux Ez tuti? Minap direkt néztem azt a gameplayt, az valahol a jobb felső részében lehet a mapnak nem?
Nemár itt is megcsinálja az ubi hogy komplett kész pályarészeket dob ki a kukába csak mert beetetésre jóvolt oszt cshő?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest