- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
Értem. Így már rögtön más értelmet nyer a dolog. Tehát ti már néhányan eldöntötték, hogy egy csapatban fogtok játszani és van is erre a célra "fenntartott" TS is.
Viszont akkor kérdem én, hogy miért is vagytok benne az itteni listában? Az én értelmezésem szerint teljesen felesleges, hiszen nektek fix csapatotok van. Ha éppen nincs is ott egy ember, akkor valaki csatlakozhat a csapatotokhoz, meg a TS szerveretekre.
Még el sem kezdődött a játék, de már klikkesedünk? Mondjuk nem tudom, miért lepődöm meg ezen. Már a WoW-nál is ez volt 10 évvel ezelőtt, ráadásul egy guild-en belül. Lehet én értettem félre és a listára azok írják be magukat, akik már biztosan játszanak a játékkal. Ki is publikálom mindenhova, hiszen semmi valódi jelentősége, hogy ki van rajta. Egyébként biztos megint én fújom fel a dolgokat.Lehet inkább játszom egyedül. Kell a fenének a folyamatos széthúzás...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest