Hirdetés
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
akoska07 #37524 üzenetére
Az MDR témához értek, sok youtube videó, stream stb stb
Meg én is több órát teszteltem a fegyvert különböző szettekkel/modokkal. A cheatekhez nem értek, csak tippeltem ha van autoaim meg norecoil, gondoltam van nospread is
Amugy felőlem mindenki azt használ amit akar meg úgy ahogy akarja, az eredeti megjegyzés az volt hogy a pontos talent nagyon rossz MDR-en, erre reagáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY Beast RGB 2X8GB ( 16GB ) DDR4 3600MHz memória,hibátlan működéssel!
- S22 Ultra 256Gb fekete Samsung felújított,full fóliás októberig gyári garival eladó! Beszámítok!
- Bontatlan 4TB-os WD43PURZ LILA HDD
- THOMSON WHP3001BK Vez.nélküli fejhallgató, RCA-JACk kábellel, olvass.
- Douxlife GC-RC05 és 04 Lenvászon új ,bontatlan gamer szék
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest