Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz simonl #2892 üzenetére

Pont erre a kettőre akartam én is ráugrani, mert már sokan ajánlották őket, de egy idő után rájöttem, hogy csak leveszem szépen a hangtompítót a legelső mesterlövész puskáról, amit megszerzünk, akkor 2 lövés egy helikopter. Plusz ott az AK-12 fegyver másodlagosnak és ennyi. Így végig lehet vinni a játékot, kicsit csalódtam ilyen téren, hogy ott a rengeteg fegyver, csomó tartozékkal, de a nagy része használhatatlan vagy tök felesleges. Pedig én nagyon rá voltam állva erre a beszerzek minden fegyvertartozékot, de mikor pörgeted lefelé látod, hogy ez is rosszabb, mint ami fent van, meg amaz is és én eddig csak a 3 koponyás meg talán egy 5 koponyás területet csináltam meg. Nyilván rosszabb tartozékot meg nem teszek a fegyverre.

Biztos más jobban variálja én nem azt mondom, de egyáltalán nem érzem azt, hogy nagyon kellene variálni őket. Tudom, hogy a HTI-vel 1 lövés minden helikopter meg autó. Ha az ember belejön a mesterlövészkedésbe meg szinte mindegy milyen scope van rajta.

(tudom a Division-t nem szabad idekeverni, de ott sokkal jobban kihat az egész játékra az, hogy milyen fegyverrel és fegyvertartozékokkal játszik az ember)

Új hozzászólás Aktív témák