Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

válasz kasa85 #2380 üzenetére

Igen, trenírozni kell őket folyamatosan. De hasznosak. Akárcsak a lázadók. ( rebel support )
    Fejleszd a csapatot és a lázadó támogatást is a képességekben, aztán használd is ki őket. Gondolkodj csapatban, ne solo-ban. Egyszemélyes hadsereget más játékban is lehet alakítani.
    Szerintem! :)
    De azért gondold át hogy használod őket. Én ma az egyik side mission-ban megjártam. Kiadtam a tűzparancsot a csapatomnak, aztán azok annyira belefeledkeztek az adok kapok-ba, hogy egy repesz gránáttal sikeresen felrobbantották a küldetés tárgyát képező repülőt is. Nagyon frankón likvidáltak mindent és mindenkit. Kínomban szakadtam a röhögéstől. :C

Szerezd meg a neked tetsző fegyvereket, kiegészítőket és nézd át a képességfát, hogy mi az ami jó lenne, mi az ami nem kell majd a taktikai repertoárodba, aztán ennek megfelelően próbáld minél többféleképpen megközelíteni, megoldani a szituációkat.
    Számomra a felderítés, elgondolás, előkészítés sokszor nagyobb élmény, mint maga a végrehajtás, ami ha minden jól megy nem tart tovább pár pillanatnál vagy másodpercnél.
    Persze a felfogás és a nehézségi szint sok dolgot eldönt vagy sok dolognak gátat szab.

A szinkron lövés is és a drone is módosítható, valamint jelenleg 30-as szint a maximum a karakterednél.
    Fegyverből és kiegészítőből pedig van jó pár darab, de ez bővül jelenleg is, valamint fog a jövőben.

A Santa Blanca szervezetének a megbontása rajtad áll. Úgy cselekedsz ahogy akarsz, végig is lehet szaladni a játékon, vagy lehet komótosan is.

Én jelenleg 35 óra körül vagyok, de még csak 10% -nyi elérhető tartalmat szereztem meg. A fő történetszálnak pedig csak a 8 % -át végeztem még be. De én külön állatfaj vagyok. :D :B

Lényeg, hogy szórakozz jól.

Új hozzászólás Aktív témák