Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Gaming notebook topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Igen, trenírozni kell őket folyamatosan. De hasznosak. Akárcsak a lázadók. ( rebel support )
Fejleszd a csapatot és a lázadó támogatást is a képességekben, aztán használd is ki őket. Gondolkodj csapatban, ne solo-ban. Egyszemélyes hadsereget más játékban is lehet alakítani.
Szerintem!
De azért gondold át hogy használod őket. Én ma az egyik side mission-ban megjártam. Kiadtam a tűzparancsot a csapatomnak, aztán azok annyira belefeledkeztek az adok kapok-ba, hogy egy repesz gránáttal sikeresen felrobbantották a küldetés tárgyát képező repülőt is. Nagyon frankón likvidáltak mindent és mindenkit. Kínomban szakadtam a röhögéstől.
Szerezd meg a neked tetsző fegyvereket, kiegészítőket és nézd át a képességfát, hogy mi az ami jó lenne, mi az ami nem kell majd a taktikai repertoárodba, aztán ennek megfelelően próbáld minél többféleképpen megközelíteni, megoldani a szituációkat.
Számomra a felderítés, elgondolás, előkészítés sokszor nagyobb élmény, mint maga a végrehajtás, ami ha minden jól megy nem tart tovább pár pillanatnál vagy másodpercnél.
Persze a felfogás és a nehézségi szint sok dolgot eldönt vagy sok dolognak gátat szab.A szinkron lövés is és a drone is módosítható, valamint jelenleg 30-as szint a maximum a karakterednél.
Fegyverből és kiegészítőből pedig van jó pár darab, de ez bővül jelenleg is, valamint fog a jövőben.A Santa Blanca szervezetének a megbontása rajtad áll. Úgy cselekedsz ahogy akarsz, végig is lehet szaladni a játékon, vagy lehet komótosan is.
Én jelenleg 35 óra körül vagyok, de még csak 10% -nyi elérhető tartalmat szereztem meg. A fő történetszálnak pedig csak a 8 % -át végeztem még be. De én külön állatfaj vagyok.

Lényeg, hogy szórakozz jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő