Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

válasz DummyBoy #2263 üzenetére

Én általában magamban keresem a hibát, ha valami nem úgy sikerül ahogy kellene.

Ez csak egy játék, van lehetőség a javításra. Megoldás a Wildlands ben pedig bőven akad, más és más helyzetekre.

Van az AI -nak tökéletlensége, szó se róla.
    De soha semmi nem tökéletes.
    Nekem is szoktak problémát okozni a társak,( kaptam már én is agyfact tőlük ) de még mindig előrébb vagyok velük, mintha egyedül játszanék. Persze ez lehet a felfogásom miatt van így.Lázadókkal is így vagyok.

A játékstílus egyébként sok dolgot befolyásol, ha eléggé odafigyel az ember a környezetre, akkor jó pár bosszantó "problémát" ki lehet küszöbölni. Extremen ez hatványozottabb.
    Jelenleg ismerkedem a különféle környezetekkel, próbálom javítani a képességeimet, felszerelésemet és a csapatot valamint lázadók használhatóságát. ( szóval felfedezek, gyűjtögetek ) Nem is foglalkozom most a történetszállal. Inkább ki akarom ismerni amit lehet és megfelelő szintre próbálom a hatékonyságot tornázni. :B

Mindenesetre a hivatalos fórumon kapják a visszajelzéseket , reagálnak is rá az ubisoftos emberkék.
    Majd kiderül, későbbiekben mit tudnak finomítani, csiszolni a játékmeneten. :)

De egyelőre azzal kell főzni, amink van. :R
    Ezt dobta a gép.

• duvi

nagyúr

válasz DummyBoy #2263 üzenetére

"Jóformán az összes Alarm eddig azért volt, mert valamelyik AI csapattársat észrevették, mert olyan helyen állt meg, ami szem előtt van."
    Az alarmos jelzőtornyokat ki lehet lőni és onnantól nem kapcsolnak be. Sniperrel rázoomolva látszik egy kis elektromos doboz a tornyokon, amin olyan jelzőeffekt van mint a lőszeres ládákon. Ezt kell jó előre kilőni és probléma megoldva :)

Új hozzászólás Aktív témák