Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Igen, tudom jelen esetben az "Alarm"-ot arra értem, hogy Undetected-ből Hunted-ek leszünk ...
Úgy vettem észre, hogy a torony kilövése arra jó, hogy ne tudjanak helikopteres segítséget hívni, ettől még ha Hunted-be kerülök (És kilőttem a tornyokat) simán hívnak 2-3 autónyi reinforcement-et.
@kiserik: Na ezt hiányolom, ugyanis nem mindig követik ezeket a dolgokat.
@myckey: Általában ha hibázom, azzal tisztában vagyok, vagy végiggondolom hol siklott el a dolog, és ha kiderül akkor szidom magam miatta. De nem mindig magamban keresem a hibát. Logikátlan és felesleges, főleg a mai világban.
Nem egyszer fordult elő a játék folyamán, hogy rosszul számoltam ki a lépést, vagy mellé(alá-felé)lőttem, és hasonlók. Azokért csak magam hibáztathatom. Vagy pl: Nem néztem szét elég tüzetesen, és a küldetés végén már lootolgatás közben szaladtam bele egy elkóborolt őrszembe...
Aztán van amikor pl. jármű drop-off-ot kérek magam elé, majd a fejemre dobják a SUV-ot és fekszem is, na azon inkább röhögök. Vagy mikor tag-elném a konvoj-t és a lázadók elütnek közben.
(Épp ismerősökkel játszottunk, mikor az egyiket hirtelen lelőtte valaki ... Nem értettük, hogyan, erre kiderült, hogy az előbb lelőtt és felrobbant helikopter roncsában ott ÜL 4 szekárió, és ők lőtték le ...)
Viszont vannak dolgok amelyek kifejezetten idegesítőek, és nem csak egyszer futok beléjük. Ha nem lennék benne biztos, hogy nem én sakkozom el, akkor nem mondanám ...
Nekem hiányzik pár extra dolog az AI irányításából (Mint említettem, Defend, Hide pl.), jó lenne pl. ha lenne egy olyan skill mitn a sync shot csak mondjuk behatoláshoz. Ettől függetlenül jó hogy vannak, ha nem így lenne, akkor leültetném őket a bázison pihenni, amíg én kalandozok. Szeretem kommótosan, precízen jól körbejárni, felderíteni a terepet támadás előtt, erre public coop-on esélyem sem lenne, ezért maradnak a srácok, de tegnap este rendesen elgurították a gyógyszeremet ... 10 próbából kb.3 az én hibámból hiúsult meg, 7 pedig az AI okozta extra nehézségekből adódóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest