Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Raymond
üzenetére
nézd meg a konfigom, ezzel nem tudok olyan látványt kipréselni a játékból, ami kicsit is megközelítené azt ami a videóban van. a textúrák olyan ocsmányak a játékban, hogy hihetetlen, meg ilyen fények, árnyékok sincsenek az tuti. értem én hogy open world játék hatalmas bejárható területekkel, de a látvány nem üti meg a 2017-ben elvárható szintet.
én már megvettem a játékot, szóval valahogy majd csak túlteszem magam ezen, de a grafika nem tetszik, kipróbáltan zárt alfát/bétát, nyílt bétát, és ezek után mondom, hogy a grafika számomra nagy csalódás.
-
szallasi007
őstag
válasz
Raymond
üzenetére
Optimalizálnak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindegy nekem most jött az aktiváló kódom gamesplanetről, max Mass Effectig eljátszok vele.
Óriási buktának nem tartom, nekem az Open Béta jobban futott mint a Closed, Nvidia még úgy is kidob valami driver peccset aztán lesz öröm bodogság, meg ősszel úgyis beépítek egy 1080-at( legrosszabb esetben Ti-t)
Pénteken meg szabin leszek addig meg jó ha 1-2 órát tudom tolni a helikopáterrel meg motocross-ozok benne kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)