Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiMedia lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #1221 üzenetére
Ismét egy részletes guide, köszönöm!
Küldetések szempontból arra volnék kíváncsi, hogy pl. milyen egyensúlyban toljam a main-side arányt?
Pl. vagyok egy területen, pucoljak ki minden side questet main előtt, vagy más területek side questjeit is toljam le előbb, vagy mi a javasolt?
Számít egyáltalán?
Letöltöttem már a sztorihoz egy mission tree képet, hogy legalább azt ne rontsam el, de a side questek tuti meg fognak zavarni.Tegnap random egy helyen kiszúrt valami drón, ami azt se tudom mi, aztán jött egy kisebb sereg, és le is daráltak pár másodperc alatt.
Ulti verzióm van amúgy, de pl. az azzal járó MK14 Assault Brown meg a TAC50 fegyvereket nem látom a loadoutomban..
Vagy, azt is olvastam hogy a shopban a silencereket érdemes megvenni prioban, de kb. mindegyik megvan már alapból, max nem csicsás.Skilleket tekintve is, jól gondolom, hogy előbb a passzív, és ability dolgokat jobb fejleszteni, mivel azokat nem kell cserélgetni, mint a perkeket?
Class is van annyi, hogy döntsem el, mi tetszene legjobban, bár a panther körül elég nagy a hype, főleg a Behemótos skill farmos dolog miatt.
-
spleenszuru
őstag
válasz
macilaci78 #1219 üzenetére
Küldetés prio van, vagy mindegy?
Ahgy nézem, van main, side, kék, zöld, stb. színű küldi.. Érdemes itt is előbb mindenféle mellék küldiket tolni a sztori előtt? -
Elims
veterán
válasz
macilaci78 #1203 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- VoLTE/VoWiFi
- Nintendo Switch 2
- Mobilinternet
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bobalazs: Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest